Ексклюзиви
понеділок, 24 листопада 2008 16:25

Інопланетяни виявилися реальнішими за бога

Інопланетяни виявилися реальнішими за бога
Проведене у Британії дослідження показало, що в надприродні явища вірить 58 відсотків жителів країни, пише The Daily Telegraph. При цьому 54 відсотки опитаних заявили, що вірять в бога.

У дослідженні взяли участь три тисячі людей. Близько 25 відсотків стверджують, що хоч би раз в житті стикалися з паранормальними явищами: бачили інопланетян, НЛО чи привидів. 37 відсотків британців заявили, що існування позаземних цивілізацій і примар лежить в основі їх системи переконань.

Cеред жінок частка тих, хто вірить в надприродні явища, виявилася вищою. При цьому жінки більш схильні користуватися послугами медіумів і екстрасенсів. Опитування було приурочене до випуску серіалу X Files: I Want to Believe на DVD.

Інше нещодавнє дослідження показало, що в існування інопланетян, привидів і паралельних світів вірять майже 69 відсотків британців. З травня 2008 року Міністерство оборони розсекречує архіви, в яких містяться звіти про зустрічі з інопланетянами і НЛО. Частині випадків згодом вдалося знайти раціональні пояснення, проте багато побачених пілотами, диспетчерами і поліцейськими літаючих об"єктів залишилися неопізнаними.

Зараз ви читаєте новину «Інопланетяни виявилися реальнішими за бога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути