Ексклюзиви
пʼятниця, 24 листопада 2006 11:33

Ілюзіоніст Девід Блейн здійснюючи черговий трюк впав з 15-метрової висоти

Ілюзіоніст Девід Блейн здійснюючи черговий трюк впав з 15-метрової висоти

Здійснюючи черговий трюк ледь не загинув відомий американський ілюзіоніст Девід Блейн. Напередодні в Нью-Йорку фокусник звільнився від ланцюгів до яких був прикований два дні. Він знаходився в гіроскопі, який висів на висоті близько 15 метрів над площею Таймс-Сквер.

Відчепившись від конструкції, ілюзіоніст впав вниз, пробивши тілом фанерну сцену. На щастя, все закінчилося добре - Блейн через хвилину вже з"явився перед публікою.

Проте, видно, наслідки удару все-таки відчувалися, і відразу після закінчення трюку ілюзіоніст покинув місце його проведення на таксі. Не дивлячись на дощову погоду, подивитися на Блейна прийшли сотні ньюйоркців.

У цілому Блейн утримувався усередині циліндра, що обертається навколо своєї осі під різними кутами, близько 52 годин. Для того, щоб звільнитися від ланцюгів, йому знадобилося лише півгодини.

Експеримент проходив в екстремальних погодних умовах. Річ у тому, що у гіроскопа немає стінок, дна і даху. Температура повітря була досить низькою - від 9 до 13 градусів тепла за Цельсієм вдень і від 1 до 8 градусів - вночі, повідомляє факТnews.

Зараз ви читаєте новину «Ілюзіоніст Девід Блейн здійснюючи черговий трюк впав з 15-метрової висоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути