четвер, 15 жовтня 2020 19:53

Іде керована кампанія проти Нафтогазу - нардеп Совсун

Іде керована кампанія проти Нафтогазу - нардеп Совсун
Повідомлення про висновки ДАСУ по Нафтогазу - це поганий сигнал для інвесторів - Совсун. Фото: focus.ua

Поява інформації про звіт Держаудитслужби щодо "Нафтогазу" не випадкова - це було спеціально зроблено. Йде керована, спланована кампанія. Таку думку озвучила народний депутат Інна Совсун.

"І Нафтогаз, і гасу підтвердили, що фінального виведення аудиторів ще немає. Для мене це сигнал, що щось нечисто. Інакше навіщо з'являється в публічному просторі не фіналізований документ? Очевидно, що це комусь вигідно. І ми бачимо, що на засіданнях комітету висновки з публікації починають використовувати окремі народні депутати, які традиційно захищають бізнес-інтереси Фірташа і Ахметова. До кінця зрозуміти, чия це гра, складно. Але така гра йде ", - зазначила народний депутат.

На думку Совсун, ситуація навколо "Нафтогазу" і її керівництва негативно впливає на залучення іноземних інвестицій в Україну.

"Президент, Кабмін намагаються залучити іноземних інвесторів. Повідомлення про висновки ДАСУ по Нафтогазу - це поганий сигнал для інвесторів, вже з'явилися проблеми з залученням інвестицій ", - зазначила Совсун.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про аудит фінансових документів НАК "Нафтогаз України", який проводить Госаудітслужба (гасу). Однак, за даними експертів, фінальний документ про такий аудит не був оприлюднений.

Енергоексперт Сергій Фурса повідомив, що події, що відбуваються навколо НАК "Нафтогаз України", кажуть про спробу провідних політичних сил отримати контроль над найбільшою держкомпанією країни, і це перший раунд боротьби.

Зараз ви читаєте новину «Іде керована кампанія проти Нафтогазу - нардеп Совсун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути