пʼятниця, 29 грудня 2017 13:57

Ідеї незвичайних подарунків для чоловіків на Новий рік

Ідеї незвичайних подарунків для чоловіків на Новий рік
Багато ідей оригінальних подарунків для чоловіків пропонує магазин креативних сувенірів "Ухти!"

Пошук насправді унікального подарунка, який згодом не сховають припадати пилом на полицю, заняття, що віднімає багато часу. Варто також пам'ятати, що для близької людини, батька, колеги або брата подарунки можуть і повинні бути абсолютно різними. Пропонуємо вам кілька ідей, які допоможуть знайти ексклюзивні подарунки для чоловіків на Новий рік.

Значно спрощується завдання, якщо той представник чоловічої статі, кому ви шукайте новорічний подарунок, вживає алкоголь. Зрозуміло, в міру. Асортимент подарунків при цьому розширюється. Це може бути не тільки безпосередньо напій, вино, коньяк, інший міцний алкоголь, але й різноманітні аксесуари.

Останнім часом особливою популярністю користуються камені для віскі - спеціальні матеріали кубічної або будь-якої інший форми, які попередньо охолоджують і поміщають в стакан з напоєм. На відміну від льоду, вони не тануть і не розбавляють напій - що важливо для цінителів. Виробляються подібні камені з особливої сировини, яке зберігає низьку температуру тривалий час. Якщо чоловік віддає перевагу вину, то йому можна подарувати аератор або охолоджувач для вина. Якщо ви не проти екстравагантності, то оптимальним вибором може стати кобура для пивної пляшки.

Мало хто знає, як може спростити життя органайзер. Причому, цей нехитрий предмет інтер'єру може бути призначений для будь-яких активно використовуваних речей чоловіка - окуляри, запонки, канцелярське приладдя. Окремо продаються органайзери в автомобіль. Ці предмети вносять комфорт в побутове життя і зберігають мільйони нервових клітин своєму власникові.

Майже всі чоловіки люблять м'ясо - на цьому теж можна зіграти. Гриль - істинно чоловіча кухня. Крім безпосередньо обладнання для готування любителю гриля знадобиться цілий асортимент аксесуарів - це ножі для м'яса, термометр для перевірки готовності страв, тримач для нарізки м'яса, фартухи і так далі.

Якщо майбутній володар подарунка займається спортом, відкриваються нові перспективи. Чого тільки варті не звичайні, а стильні пляшки для води - атрибут будь-якого спортсмена. Наприклад, є пляшка Dr. Copper, виконана з міді - виглядає дуже стильно і практично. У цю ж категорію можна віднести цифрове обладнання для моніторингу стану, виміру пульсу, прослуховування музики під час тренувань і так далі.

Більше ідей оригінальних подарунків для чоловіків ви можете знайти на сайті профільного магазину креативних сувенірів "Ухти!" в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Ідеї незвичайних подарунків для чоловіків на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути