Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 13:27

Художниця Світлана Тілець намалювала картину з привидом

 
Вінницька художниця Світлана Тілець намалювала картину, яка вночі ходить квартирою. Про це розповіла сама жінка. Також вона зазначила, що вміє читати думки людей і передбачати події.

"Намалювала картину, з якою ніхто не може вжитися. Малювала її в Одесі. Півроку до того мала стійке відчуття, ніби хтось ходить за мною, що в порожній кімнаті я не сама. Якось стояла перед новим полотном і думала, що зобразити. Відчула когось за спиною. Обернулася – порожньо. Раптом цей хтось з'явився: на полотні виникла ледь помітна прозора тінь жінки в капелюсі. Я одразу почала малювати по контурах. Захотілося виконати її лісіровкою – робила підмальовок й одразу розмазувала. Ніби по картині йде дощ. Доки працювала – відключилася. Прокинулася, коли картина була готова. Хотіла підправити, але вона мене не підпустила до себе. Найбільше здивувалася, коли побачила, що в неї жовті очі. Назвала "Жінка дощу", - поділилась жінка.

Картину вже чотири рази купували й повертали.

"Перший раз її купила жінка років 30. За тиждень принесла назад. Ледь не заїкалася. Розказала, що повісила її біля телевізора. Ввечері дивилася новини, а картина тихенько сповзла по стіні. Не впала, а тихо сповзла. Ні цвях, ні петелька не були пошкоджені. Вона сховала картину за шафу. А вночі відчула, ніби хтось ходить по хаті. Вранці повернула мені. Удруге її купив чоловік. Приніс через місяць. Ніяк не міг пояснити, чому повертає. А тоді сказав, що, здається, у нього через картину "їде дах". Потім ще одна жінка повернула полотно й сказала, що я їй привида продала", - розказала Тілець.

Останній картину придбав лідер гурту "Земляни" Сергій Скачков 2008-го.

"Просила 500 доларів, а він дав на 200 більше. Бачила сюжет по телебаченню, де Сергій показує "Жінку дощу". Повісив її біля робочого столу. Розповідав, що вона ночами ходить по хаті й дружина її лякається. А нещодавно знайома дзвонила Скачкову в Москву, питала, як поживає моя картина. Слухавку взяла дружина Сергія. Сказала, що, відколи він купив "Жінку дощу", почали часто сваритися, в домі все ламалося, хтось ночами ходив по квартирі. Діло до розлучення доходило. Тому вона, коли чоловік поїхав на гастролі, зняла й сховала картину подалі від будинку", - зазначила Світлана.

Прочитати детальніше про інші містичні речі, які трапилися з художницею можна у журналі "Країна" № 30 (83) за 22 липня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Художниця Світлана Тілець намалювала картину з привидом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути