понеділок, 11 лютого 2008 12:15

Хіта Леджера поховали в його рідному місті Перт

Актора Хіта Леджера, що трагічно загинув 22 січня в Нью-Йорку минулої суботи, поховали в його рідному австралійському місті Перт.

Спочатку близькі друзі й родичі разом із прибулими знаменитостями відвідали церемонію в місцевому коледжі, а пізніше актор був похоронений на кладовищі в присутності десяти найближчих родичів.

Серед сотень людей, які приїхали попрощатися з Леджером, була його екс-кохана Мішель Уїльямс, актори і актриси Кейт Бланшетт, Роуз Бірн, Брайан Браун і багато інших. Гості почали прибувати до елітного жіночого коледжу, де вчилася сестра Леджера Кейт із самого ранку. Щоб не допустити на захід папарацци, документи в усіх ретельно перевірялися.

Кейт Бланшетт виголосила промову на згадку про Леджера. "Він стільки досяг за своє коротке життя і міг би досягти ще більше", - сказала вона. На церемонії грали улюблені пісні Хіта Леджера. "Ми вдячні за підтримку, що надійшла з усього світу. Нам поталанило більше, ніж іншим сім"ям", - заявив батько Леджера, Кім.

Після церемонії в коледжі сім"я вирушила на кладовище Фремент, де Леджер був похований. За повідомленнями, його тіло кремували.

Увечері того ж дня в ресторані Indiana Teahouse на пляжі міста Перт, де любив займатися серфінгом Хіт Леджер, відбулися поминки. На заході гості, зокрема знаменитості, влаштували на згадку про актора веселе купання, пише ФактNews.
Зараз ви читаєте новину «Хіта Леджера поховали в його рідному місті Перт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути