понеділок, 11 серпня 2008 17:24

Грузія збила 19 російських літаків

Грузинська сторона налічила вже 19 збитих російських літаків. Два бойові літаки з"явилися в понеділок в небі над містом Горі, коли там знаходилися президент Грузії Михайло Саакашвілі і міністр закордонних справ Франції Бернар Кушнер, заявив високопоставлений представник грузинського МВС.

"У зв"язку з тим, що виникла небезпека бомбового удару, охорона вивела президента Грузії і міністра закордонних справ Франції в безпечне місце, а силами ППО був збитий один з цих двох літаків. Це вже 19-й по рахунку збитий російський літак", - заявив на брифінгу в Тбілісі представник грузинського МВС Шота Утіашвілі.

Відомості грузинської сторони сильно відрізняються від офіційних даних, які раніше в понеділок оприлюднив генштаб російських озброєних сил.

Як повідомив на прес-конференції в понеділок в Москві заступник начальника Генштабу Росії Анатолій Ноговіцин, грузинськими підрозділами були збиті чотири російські літаки. "По авіації втрати склали чотири літаки, додатково (до раніше збитих Ту-22 і Су-25) додалися ще два літаки Су-25", - відзначив генерал, повідомляє"Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Грузія збила 19 російських літаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути