Ексклюзиви
вівторок, 23 червня 2009 15:52

Грузія повинна бути зацікавлена в зближенні США та Росії

Грузія повинна бути зацікавлена в зближенні США та Росії

Поліпшення відносин між США і Росією сприятиме зміцненню безпеки Грузії, заявив перший заступник держсекретаря США Джеймс Стейнберг після зустрічі з главою МЗС Грузії Гріголом Вашадзе.

Стейнберг відзначив, що зустріч російського і американського президентів призведе не тільки до поліпшення відносин між Москвою і Вашингтоном, але і посприяє безпеці країн, що знаходяться в просторі НАТО.

Замдержсекретаря США заявив про своє позитивне ставлення до поведінки влади Грузії, яка допускає в Тбілісі акції протесту опозиції. За його словами, США продовжить надавати допомогу Грузії в розвитку демократії.

"Ми раді, що Грузія готова взяти участь в миротворчій операції в Афганістані", - сказав Стейнберг, маючи на увазі те, що грузинська влада направляє на територію Афганістану 500 своїх військовослужбовців.

Міністр закордонних справ Грузії зі свого боку відзначив, що на зустрічі американській стороні були передані пропозиції Грузії зі зміцнення та розвитку співпраці, повідомляє Новости-Грузия.

Зараз ви читаєте новину «Грузія повинна бути зацікавлена в зближенні США та Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути