вівторок, 08 липня 2008 15:07

Грузія не підтвердила затримання своїх військових в Південній Осетії

Влада Грузії спростували інформацію про затримання декілька грузинських військових на території невизнаної республіки Південної Осетії. "У зоні конфлікту ніяких грузинських військових не затримували", - заявив командувач грузинськими миротворцями Мамука Курашвілі.

Раніше представники Південної Осетії повідомили, що в Знаурському районі невизнаної республіки був зупинений автомобіль, в якому нібито знаходилися чотири людини в грузинській військовій формі. У одного з цих людей, за інформацією південноосетинського комітету інформації та друку, були навіть нашивки генерального штабу грузинської армії.

У Цхінвалі стверджують, що затримані мали при собі документи, що доводять, що вони є офіцерами артилерійської бригади Міністерства оборони Грузії. Глава комітету з інформації Ірина Гаглоєва заявила, що військовослужбовці "займалися організацією роботи артилерійських коректувальників вогню".

Нагадаємо, що за останні тижні влада невизнаної республіки неодноразово звинувачувала грузинських військових в обстрілі Цхінвалі та інших населених пунктів. Керівництво Південної Осетії також заявило, що Грузія стягує в регіон військову техніку. У Тбілісі звинувачення такого роду відкинули, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Грузія не підтвердила затримання своїх військових в Південній Осетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути