понеділок, 09 липня 2018 09:50

Громадянство Кіпру: кілька простих кроків на шляху до європейського життя

  Республіка Кіпр пропонує потенційним інвесторам оформити європейське громадянство в найкоротші терміни
Республіка Кіпр пропонує потенційним інвесторам оформити європейське громадянство в найкоротші терміни

На сьогоднішній день серед європейських держав досить популярна практика впровадження інвестиційних програм з видачі резидентства. Особливих успіхів в міграційному плані досягла Республіка Кіпр, яка пропонує потенційним інвесторам оформити європейське громадянство в найкоротші терміни. Весь процес розгляду документів займає не більше 3 місяців.

Зурахуванням кіпрської міграційної законодавчої бази, на участь в даному паспортному проекті можуть претендувати забезпечені особи, і члени їх сімей, які є власниками власності на Кіпрі, вартість якої повинна перевищувати 500 тис. євро.

Угода вважається успішно реалізованою за умови інвестування 1,5 млн. євро в фондові інструменти, зокрема в кіпрські облігації. Протягом перших 3 років з моменту видачі статусу, інвестору заборонено реалізовувати цінні папери і продавати нерухомість.

Підстави для участі у кіпрській паспортній програмі:

  • покупка нерухомого майна, розташованого на території острова. Вартість одного майнового об'єкта не повинна бути нижче 500 тис. євро;

  • вкладення фінансових активів у цінні папери та інші об'єкти капіталовкладення. Сумарний обсяг інвестованих коштів - 1,5 млн. євро;

  • відповідність критеріям відбору кандидатів на громадянство, а також успішне проходження перевірки на благонадійність.

Всі заявники, які беруть участь в міграційній програмі, можуть реалізовувати комбінацію відразу кількох варіантів інвестування. При цьому сума обов'язкового капіталовкладення повинна досягати 2 млн. євро.

Процедура видачі кіпрського паспорту передбачає 3 простих кроки:

  1. Вибір перевіреного сертифікованого агента, який протягом всієї операції буде представляти законні інтереси інвестора. Від надійності та рівня професіоналізму юристів залежить кінцевий результат усього заходу. Фахівці компанії Migration Group готові запропонувати найбільш привабливі схеми інвестування, які довели свою ефективність і успішність. Наші аналітики і експерти постійно аналізують ринок кіпрської нерухомості, з метою пошуку найбільш вигідних пропозицій.

  2. Підготовка необхідної документації. Юристи, які спеціалізуються на міграційному законодавстві нададуть допомогу в підготовці і заповненні всіх необхідних паперів. На цьому етапі також готуються рекомендаційні листи і досьє кандидата. Ця стадія реалізації угоди вкрай важлива для її кінцевого результату. Оскільки відповідність інвестора заявленим критеріям, а також успішне проходження перевірки на благонадійність, безпосередньо впливають на рішення, прийняте за заявкою.

  3. Подання клопотання та затвердження заявки. За результатами розгляду цього клопотання, чиновники Кіпру приймають рішення щодо надання громадянства. У разі затвердження заявки, інвестору видається сертифікат про натуралізацію, на підставі якого видається резидентська карта і паспорт.

Разом з безпосереднім вкладником, статус можуть оформити: його дружина (чоловік), діти у віці від 18 до 28 років, які перебувають на повному фінансовому забезпеченні заявника, неповнолітні діти.

Таким чином, громадянство Кіпру – це ключ в новий світ, який дозволить жити в будь-якому куточку Єврозони в якості повноправного європейського громадянина. Всі фінансові вкладення, здійснювані в рамках проекту, здатні приносити регулярний і законний прибуток. Відсутні всілякі приховані платежі, процедура абсолютно законна і прозора. Всі інвестиції є високоприбутковими і поворотними. Резиденти Кіпру повністю звільняються від необхідності постійно перебувати на території острова. Вони можуть жити в будь-якій країні, що входить до складу Єврозони.

Зараз ви читаєте новину «Громадянство Кіпру: кілька простих кроків на шляху до європейського життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути