Ексклюзиви
субота, 18 квітня 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: кому найбільше пощастить на Великдень

Гороскоп на вихідні: кому найбільше пощастить на Великдень
Допоможіть ближнім подолати скрутний період у їхньому житті. Фото: pixabay.com

18-19 квітня більше встигне той, хто робитиме все поволі. Час змінити темп життя. Намагайтеся нікуди не поспішати у ці вихідні. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Дозвольте миру і спокою оселитися у вашому серці, - говорить астролог. - У разі потреби завітайте до психолога. Поділіться проблемою з другом. Допоможіть ближнім подолати скрутний період у їхньому житті. Слухайте музику і співи птахів. Найбільш упевнено себе почуватимуть у ці дні Терези, Скорпіони та Стрільці. На Великдень їм щаститиме на високі заробітки, вдалі покупки та знахідки".

Овен

Не ризикуйте власними грошима. Не давайте стороннім права розпоряджатися вашою власністю. Після неприємної розмови не зволікайте з примиренням. Зробіть перший крок назустріч. Кохані радо відгукнуться.

Телець

Відпочити не дадуть вельми скрутні матеріальні обставини. Вам доведеться працювати у ці дні. Батьки спробують активно насаджувати вам власний спосіб життя. Не йдіть проти своїх інтересів та уподобань. Шукайте компромісів.

Близнюки

Одержите задоволення від вдало зроблених покупок напередодні Великодня. Очікуйте приємні несподіванки в особистому житті. Приготуйте сюрприз для коханих. Будьте готові до сміливих кроків з їхнього боку.

Рак

Є ризик за один день позбутися половини наявної готівки. Будьте уважні під час здійснення покупок. Невдалі висловлювання на адресу знайомих нашкодять добрим стосункам. Оминайте участі у суперечках.

Лев

Вам щаститиме чи не найбільше у ці дні. Не доведеться відмовлятися від улюблених розваг. Де на чому вдасться навіть зекономити.

Діва

Самотужки скупитися до свята буде важко. Та не поспішайте відмовлятися від своїх потреб. Ваші партнери виступлять у ролі спонсорів. Підтримуйте гармонію у відносинах. Довіряйте партнерам. Не дозволяйте безпідставним сумнівам псувати настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОН пояснили, як для школярів закінчиться навчальний рік

Терези

Почуватиметеся більш упевнено, якщо матимете запас грошей у кишені. Романтичні ідеали можуть розвіятися в одну мить. Зближення з малознайомими обранцями сильно розчарує.

Скорпіон

Очікується матеріальний прихід не лише у вигляді грошей. Вам подарують корисні речі. Зробіть в свою чергу невеликий презент дорогій людині. Ви відчуєте вплив когось із родичів на своїх обранців. Вони говоритимуть із вами інакше.

Стрілець

Долати фінансові труднощі доведеться самотужки. Тож не гайте час на пошуки помічників. Подбайте про зміцнення існуючих стосунків. Не шкодуйте сил і часу на особливі знаки уваги для дорогої людини.

Козеріг

Про роботу краще не думати до понеділка. Зміна напрямку діяльності негативно впливатиме на ваш бюджет. Відпочивайте. Пошуки яскравих вражень завершаться невдало. Нові обранці швидко втратять інтерес до вас.

Водолій

Тиждень не порадував високими заробітками. Тому варто планувати необтяжливі для гаманця форми відпочинку. Не ставте близьких у незручне становище. Попереджайте про свої плани зарання.

Риби

На фінансову підтримку з вашого боку претендуватимуть друзі й рідні. Зайвої копійки в кишені не буде. Доведеться або економити на собі, або відмовити близьким.

Астролог назвала тиждень з 13 по 19 квітня непростим та цікавим і розповіла, що необхідно встигнути зробити перед Великоднем.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: кому найбільше пощастить на Великдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути