Ексклюзиви
субота, 06 червня 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: як змінити своє життя на краще

Гороскоп на вихідні: як змінити своє життя на краще
Вам зустрічатимуться потрібні люди, знаходитимуться корисні речі. Фото: pixabay.com

У вихідні 6-7 червня проведіть більше часу на природі. Споглядайте красу світанку і заспокійливі барви заходу сонця. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Триває сезон затемнень. Цими днями люди частіше неадекватно реагуватимуть на зовнішні подразники, - говорить астролог. – Підвищується емоційна вразливість. Фізичні сили організму будуть обмежені. Багатьом захочеться змінити своє життя на краще. Щоб це вдалося, ідіть до своєї мети поволі. Інтелектуальні види діяльності краще планувати на суботу. Вам зустрічатимуться потрібні люди, знаходитимуться корисні речі. Зумійте розгледіти це за суєтою, яка перешкоджатиме роботі та відпочинку. Не варто сподіватися на рекордні досягнення. Відпочиньте від щоденної гонитви. Слухайте приємну музику. Пильнуйте за станом здоров'я. Спостерігатиметься тенденція до загострення серцево-судинних захворювань".

Овен

Ви можете позбавитися значної суми через необачність. Обирайте недорогі форми відпочинку. Скоротіть список витрат. Не варто без певної мети блукати по крамницях.

Телець

Нагальної потреби у пошуку заробітків у вихідні не буде. Боржники повернуть позичені у вас гроші. Використайте цей час для відпочинку.

Близнюки

Удача у фінансових справах супроводжуватиме вас. Уникайте майнових суперечок. Вони все одно розв'язуватимуться не на вашу користь. Знайдете давно втрачену річ.

Рак

Оминайте казино та ігрові клуби. Ви ризикуєте залишити там немалу суму. Знайомі не зможуть надати вам матеріальної підтримки.

Лев

Не шкодуйте грошей на укріплення свого здоров'я. Діти й родина не потребуватимуть термінових інвестицій з вашого боку.

Діва

Відправляйтеся на відпочинок із добрим запасом грошей. У дорозі на вас чекають непередбачені витрати. Обирайте безготівкову форму розрахунку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату, коли в Україну прийде літнє тепло

Терези

Доведеться обирати між бажаним та необхідним. Не допускайте великих витрат у ці дні. Похід по крамницях плануйте на ранок суботи.

Скорпіон

Очікувані гроші надійдуть лише наступного тижня. Відкладіть похід до ресторану. Будьте економними. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Стрілець

Тиждень видався прибутковим. Дефіциту коштів не буде. Проте здебільшого вам доведеться забезпечувати грошима оточуючих. Від частини своїх планів доведеться відмовитися.

Козеріг

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Задовольніть давнє бажання відпочити на власний смак. Зробіть подарунки рідним.

Водолій

Триває складний період. Скоротіть витрати. Не позичайте людям свої речі. Вони можуть повернутися до вас зіпсованими. Пильнуйте за дітьми. Їхні витівки обернуться на збитки.

Риби

Готівки у кишені не бракуватиме. Та краще її притримати. Корисних речей придбати не вдасться. Ваша робота у ці дні не буде добре оцінена.

Цього літа буде три затемнення: 5 червня, 21 червня і 5 липня. Хочете пережити цей період без втрат і помилок, переключіться з інтелектуальної роботи на фізичну.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: як змінити своє життя на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути