субота, 16 травня 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: астролог приголомшила прогнозом

Гороскоп на вихідні: астролог приголомшила прогнозом
Організуйте індивідуальний відпочинок для себе чи родини. Фото: pixabay.com

16-17 травня своїми вчинками розчарують кохані, засмучуватимуть друзі. Все складеться не так, як ви планували. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Розвіються романтичні сподівання. Не покладайте марних надій на людей, яких любите, - говорить астролог. – Не час призначати перше побачення. Будьте готові до того, що люди частіше виявлятимуть егоїзм. Вихідні приголомшать зміною настроїв. Організуйте індивідуальний відпочинок для себе чи своєї родини. Колективні виїзди планувати не варто, бо результат вас розчарує. Люди і тварини будуть більш схильні до вияву агресії. Не провокуйте нападів. Стережіться укусів комах".

Овен

У вашій кишені достатньо грошей. Додаткових внесків потребуватимуть транспортні засоби. Не зволікайте з поточним ремонтом.

Телець

Вас дратуватиме багато дрібниць. Особливо у суботу. Навіть увага оточуючих буде здаватися недоречною. Контролюйте свої емоції. Не ображайте дорогих людей.

Близнюки

Тиждень був не надто прибутковим. Доведеться зменшити витрати у вихідні. Не вдасться причарувати своїх обранців. Вони будуть стриманими й холодними. Не нав'язуйте своєї компанії.

Рак

Зателефонуйте батькам. Займіться справами, що давно відкладалися. Відпочити разом з милими не вдасться. Вони не матимуть вільного часу.

Лев

Не намагайтеся задовольнити усі забаганки партнерів. Думайте про завтрашній день. За метушнею ніколи буде зайнятися улюбленими справами. Залишайтеся зібраними.

Діва

Купуйте книжки. Поповніть свою колекцію фільмів. Заробленого за тиждень вистачить не лише на підтримання хазяйства. Але варто знати міру. Гроші спливатимуть швидко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15 травня: яким знакам життя готує сюрпризи

Терези

Невдалий вчинок близької людини може відштовхнути вас. Не приймайте будь-яких остаточних рішень на майбутнє. Дайте людині другий шанс.

Скорпіон

Іграшки й забаганки близьких людей обійдуться вам у чималу копійку. Не варто жертвувати власними інтересами. Обов'язково придбайте щось і для себе.

Стрілець

Обмежте коло спілкування. Зумійте відмовити надто настирливим співбесідникам. Подумайте над удосконаленням свого іміджу.

Козеріг

Проблем з грошима не буде. Ще й надійде несподіваний прибуток. Може повернутися давно забутий борг. Вам щаститиме з вигідними покупками.

Водолій

Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Вам ледве вистачатиме грошей на здійснення необхідних покупок.

Риби

У вихідні порадуйте малечу подарунками. Великих речей купувати не слід. Із коханими легше буде домовитися у неділю. Тож суботу проведіть кожен на власний розсуд.

На заході, півночі та в центрі України найближчої ночі пройдуть помірні дощі. На півдні та сході буде сухо. Синоптик розповіла, якої погоди чекати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: астролог приголомшила прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути