неділя, 19 січня 2020 20:00

Гороскоп на тиждень: коли розпочнеться справжній рік Пацюка

Гороскоп на тиждень: коли розпочнеться справжній рік Пацюка
Легко буде позбавитися шкідливої звички, скинути зайву вагу, віддалитися від людей, які псують вам життя. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 20 по 26 січня виявиться багатим на події. У понеділок ввечері Сонце перейде до знаку Водолія. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Будемо спостерігати ослаблення організму, зниження тиску, запаморочення, - каже астролог. - Влаштуйте собі розвантажувальну дієту. Легко буде позбавитися шкідливої звички, скинути зайву вагу, віддалитися від людей, які псують вам життя. З 24 на 25 січня відбудеться Молодик, розпочнеться рік Пацюка за китайським календарем. Не варто розширювати бізнес і брати на себе чужі обов'язки. Бажано ліквідувати заборгованість, аби вона не примножувалася і не завдавали збитків протягом року. Брати шлюб краще в суботу. Цього дня створюватимуться міцні сім'ї".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тиждень буде сповнений поривань і розчарувань. Не випробовуйте долю. Наведіть лад у фінансах. Якщо грошей бракує, замисліться, де можна заробити більше. Приємні сюрпризи чекатимуть на вас у вихідні.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Краще справи підуть увечері. Затримайтеся на роботі. Гарний період для придбання комп'ютерів. З'являться нові залицяльники. Самовпевненість та уміння подати себе з правильного боку допоможуть знайти свою пару.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Раніше піднімайте себе з ліжка, більше рухайтеся. Не варто поспішати. Найсильніша ваша сторона – інтелект. Шукайте надійних партнерів. Стежте, під чим ставите підпис. Відкладіть зміну місця роботи та проживання.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не залишайте без нагляду працюючої побутової техніки, якщо не хочете завдати собі збитків. Друзі намагатимуться познайомити вас з кимось. Нав'язані стосунки швидко вичерпають себе.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Багато плануватимете, та мало що встигнете. Відкладіть справи, які можуть зачекати. Бракуватиме сил та енергії, щоб завершити проекти, які розпочали. Не беріть на себе роль наставників. Багатьох це дратуватиме.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Керівництво захоплюється вами. Заробите більше, ніж очікували, якщо залишитеся послідовними. Активно прораховуйте кожен свій крок. Спокою у домі годі чекати. Оточуючі будуть знервованими і втомленими. Допоможіть рідним здолати емоційну скруту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли поруч нікого: показали диких тварин під прицілом прихованої камери

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Обмежте коло своїх інтересів. Не беріть надто багато обов'язків на себе. Завершуйте уже розпочаті справи. Подбайте про заощадження. Великих покупок планувати не час. Зберігається гарний настрій.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Головне завдання зараз – покинути усе, що тягне на дно, і взятися за справи, які приносять гроші та задоволення. Фінансова ситуація – складна. Потреби перевищують реальні заробітки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зриваються перемовини та домовленості. Не плануйте надто багато. Відмовтеся від зайвого. Залиште під своїм контролем лише ті справи, без яких не уявляєте свого життя. Не варто розпочинати ремонт.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Дарма розширюєте коло знайомств. Навколо чимало охочих завдати вам шкоди. Тримайтеся людей, із якими працюєте не один рік. У серці пануватиме весна. Освідчуйтеся коханим. Дякуйте за те, що роблять ваше життя цікавим та яскравим.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Спробуєте себе у новій ролі. Демонструйте свої сили та уміння від суботи. Вами захоплюватимуться. Розпочнеться принципово новий етап у житті. Можна сміливо змінювати професію.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Багато що заважає вам бути більш активними. Постійно доведеться щось комусь доводити і відстоювати своє право займатися улюбленими справами. Замислитеся над зміною іміджу. Дійте без сумніву. Підберіть новий гардероб, зробіть зачіску.

В Україні та по всьому світу фіксують аномальну зиму. Над українською територією перебуває антициклон, який не пропускає сніг.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на тиждень: коли розпочнеться справжній рік Пацюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути