Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 6 серпня: у чиїх кишенях стане більше грошей

Гороскоп на 6 серпня: у чиїх кишенях стане більше грошей
Гарно підуть справи у торгових менеджерів та маркетологів. Фото: pixabay.com

6 серпня люди погано розумітимуть одне одного. У недобрих серцях прокидатимуться злість, жорстокість, мстивість. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цілий день вам псуватимуть настрій, - говорить астрологиня. – З коханими діалог не складеться. Поставтеся до цих подій з гумором. Знайдіть час для спілкування зі старшими членами родини. Вони потребуватимуть уваги. Шукайте порозуміння з батьками своїх партнерів. Всяк судитиме про справедливість на власний розсуд і дбатиме лише про власні інтереси. Не слід у п'ятницю звертатися із проханням до шефа. Ризикуєте потрапити під гарячу руку. На рідкість неслухняними будуть діти. Майте терпіння. Не переходьте на авторитарні методи виховання. Більше грошей стане у кишенях Тельців, Риб і Козерогів. Гарно підуть справи у торгових менеджерів та маркетологів. Не опустіть свій шанс розбагатіти".

Овен

Ваш гаманець не буде порожнім. Та надходження чергового прибутку затримається. Збільшується список дрібних витрат. Добре розраховуйте кожен фінансовий крок.

Телець

Вкладайте гроші в оновлення інтер'єру свого житла. Збитки можуть принести пустощі малечі. Цінні речі та папери не залишайте в доступному місці.

Близнюки

Прибутковий день. Дефіциту коштів не буде. Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Неуважний сплатить двічі.

Рак

Грошей замало у вашій кишені. Бо останнім часом виріс список щоденних витрат. Перегляньте його. Там є зайві пункти. Не допомагайте іншим за рахунок шкоди власному бюджету.

Лев

Ваші фінансові ресурси обмежені. Намагайтеся не допускати збільшення заборгованостей. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги.

Діва

День вдалих грошових внесків. Надходитимуть вигідні фінансові пропозиції. Не затримуйте зароблене в гаманці. Гроші повинні працювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успішну Україну побачать народжені після 2010 року - астрологиня

Терези

У сфері фінансів очікується поворот на краще. Можливі зайві витрати на послуги сервісних служб. Оформлення фінансової документації проходитиме із затримками.

Скорпіон

Яскравих фінансових перемог не очікується. Розраховувати на сторонню матеріальну допомогу не слід. Придбані одяг та взуття не носитимуться.

Стрілець

Заробити багато грошей не вдасться. Ще важче буде вдало скористатися заробленим. Притримайте свій азарт покупця.

Козеріг

На поточні витрати грошей вистачатиме. Не проводьте операції з нерухомістю. Розподіл спадкового майна пройде не на вашу користь.

Водолій

Складеться непроста ситуація. Різко збільшуються витрати. Знадобиться змінити графік роботи. Не робіть ставку на сторонню фінансову підтримку.

Риби

Прибутки надходитимуть вчасно. Установиться позитивний фінансовий баланс. Та вдало скористатися наявними коштами буде проблематично.

Астрологиня попередила, яким буде серпень і що хорошого на нас очікує восени.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6 серпня: у чиїх кишенях стане більше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути