понеділок, 23 грудня 2019 07:00

Гороскоп на 23 грудня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 23 грудня: чого не можна робити у цей день
У понеділок люди не будуть уважними. Кожен чутиме лише власні аргументи. Фото: pogliad.ua

23 грудня люди хвилюватимуться через незавершені минулого тижня справи. У клопотах вони забуватимуть про найголовніше – свято уже близько. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Особливо багато уваги люди приділятимуть справам, що стосуються майнових чи спадкових питань, - говорить астролог. - Часто поштовхом до дій будуть заздрість і бажання відстояти справедливість. Проте саме цього дня не варто шукати справедливості. Принципово змінити ситуацію не вдасться. Бажано відмінити важливі переговори. У понеділок люди не будуть уважними. Кожен чутиме лише власні аргументи. Досягти згоди вдасться одиницям. Цього дня не можна затівати гучні застілля, обирати собі партнера для життя, вкладати кошти в авто чи гараж, розширювати бізнес чи розривати шлюб. Будьте обережними зі словами. Кохані усе братимуть близько до серця".

Овен

Посилюється тиск фінансових проблем. Пошуки додаткового заробітку не дадуть бажаних результатів. Відкладіть похід по крамницях.

Тілець

Помилки під час оформлення фінансової документації принесуть збитки. Торговельні операції пройдуть невдало. Робіть лише необхідні покупки.

Близнюки

Очікуються чергові грошові надходження. Відкладіть підписання майнових доручень. Не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці.

Рак

Не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Створіть грошовий запас. Незабаром він знадобиться вам і вашим рідним.

Лев

Заробітки зростають. Фінансові операції проходитимуть без затримок. Не варто купувати меблі. Розпочатий ремонт затягнеться надовго.

Діва

Візьміть участь у спонсорській підтримці малозабезпечених. Не шкодуйте грошей на потреби дітей. Бажання збагатитися призведе до матеріальних втрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне затемнення 26 грудня: як воно вплине на Україну

Терези

У вашому розпорядженні обмаль коштів. Робити внески у нові проекти небезпечно. Фінансової вигоди такий крок не принесе. Обмежте витрати.

Скорпіон

День підвищеного економічного ризику. Фінансові плани руйнуватимуться. Нові пропозиції партнерів не задовольнятимуть вас. Пильнуйте за рухом грошей.

Стрілець

Грошей достатньо для реалізації запланованого. Найважливіші розрахункові операції здійсніть до заходу сонця. Не варто купувати офісну техніку.

Козеріг

Обмежте свої бажання. Задоволення несвоєчасних забаганок дорого обійдеться. Збільшення доходів не очікується.

Водолій

День дрібних фінансових неприємностей. Уникайте штрафних санкцій. Не робіть боргів. Будьте готові до непередбачених витрат.

Риби

Доходи потроху зростатимуть. Вкладайте гроші у довгострокові проекти. Займіться страхуванням свого майна. Купуйте товари для дому.

Тиждень з 23 по 29 грудня буде непростим. Він вимагатиме від людей зосередженості, терпіння і наполегливості. Астролог порадила, як прожити цей тиждень найбільш вдало.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 грудня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути