вівторок, 22 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 22 грудня: на які зміни чекати

Гороскоп на 22 грудня: на які зміни чекати
Комусь доведеться зважитися на переїзд, декого чекає підвищення зарплатні. Фото: pixabay.com

22 грудня ви можете стати причиною родинного конфлікту. Не кращий день для прийняття важливих особистих рішень. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Початок дня буде важким, - каже астрологиня. – Зранку краще жити за усталеним графіком. Не слід перед виходом з дому обговорювати неприємні теми з ріднею. Розпочаті розмови затягнуться. Добре розраховуйте свій час. Не допускайте спізнення на роботу чи зустрічі. Люди у цей день менш схильні пробачати один одному помилки. Виникатимуть проблеми через відсутніть терпіння та уміння чути співбесідника. Це час змін. Комусь доведеться зважитися на переїзд, декого чекає підвищення зарплатні, освідчення і звістка про поповнення у родині".

Овен

Важкий день. Виправдаються ваші песимістичні прогнози. Сподіватися на сторонню фінансову підтримку не слід. Відмовтеся від проведення операцій з нерухомістю.

Телець

Ваші справи йдуть угору. Очікується поповнення бюджету. У другій половині дня можна впевнено займатися розв'язанням фінансових питань.

Близнюки

Надходження зароблених грошей затримується. Список необхідних витрат не стане коротшим. Відчуватиметься нестача коштів.

Рак

Здійснюйте лише необхідні виплати. Надлишку грошей не буде. Брати участь у довгострокових фінансових проектах не варто.

Лев

Не сумуйте з приводу втраченого кохання. Звільніть своє серце для нових пригод. Потурбуйтеся про вдосконалення свого іміджу.

Діва

Проводьте операції купівлі-продажу без участі посередників. Їхні послуги коштуватимуть надто дорого. Стережіться шахрайства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21-27 грудня: як нова Ера змінить життя кожного з нас

Терези

Ваше серце готове любити хоч цілий світ. Суму не буде у ньому місця. Поруч з вами щасливішими ставатимуть інші.

Скорпіон

Надходитимуть різноманітні фінансові пропозиції. Серед них будуть і слушні. Не відмовляйтеся від додаткових джерел прибутку.

Стрілець

Не варто висловлювати своє незадоволення коханим. Пошуки винних нічим добрим не закінчаться. Запропонуйте щось конструктивне і бережіть існуючі стосунки.

Козеріг

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Можна здійснити давно заплановані покупки. Лише не поспішайте з вибором, щоб не переплачувати.

Водолій

Не найкращий час для пошуку підробітку. Стережіться щедрих обіцянок. На руки ви одержите мізерну суму. Віддавайте перевагу перевіреним джерелам доходів.

Риби

Не варто планувати заздалегідь свій вечір. Довіртеся долі. У вашому особистому житті очікуються помітні зміни на краще. Приймайте їх із радістю.

Настає новий період в історії людства, час глобального оновлення. 21 грудня розпочнеться Ера Повітря, яка змінить Еру Землі.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 грудня: на які зміни чекати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути