неділя, 18 жовтня 2020 20:00

Гороскоп на 19-25 жовтня: як вдало пережити екватор осені

Гороскоп на 19-25 жовтня: як вдало пережити екватор осені
Відпустіть колишні стосунки, невдале місце роботи та людей, які псують вам життя. Фото: pixabay.com

Тиждень з 19 по 25 жовтня – це час помилок і прогалин. Багатьох підведе бажання покращити своє матеріальне становище. Не ризикуйте грошима. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Уникайте сліпого ризику, - каже астролог. – Не дозволяйте заздрощам і помсті керувати вами. Якщо розсердилися на когось, зумійте переключити свою увагу на щось приємне. Не накопичуйте погані емоції. Вони провокують хвороби та втому. Заряджайте оптимізмом батьків і коханих. Це надихатиме. Зникнуть сумніви та страхи. Вдало екватор осені переживуть ті, хто не боїться змін і не тримається за минуле. Відпустіть колишні стосунки, невдале місце роботи та людей, які псують вам життя".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Людська підлість вражатиме. Колеги створять нездорову конкуренцію і спробують виставити вас у негарному світлі. Уникайте конфліктів зі співробітниками. Будьте вище цього і займете переможну позицію.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Досягнете своєї мети, але серйозно нашкодите власному авторитету. Бо станете на слизьку стежку і затієте співпрацю з непорядними людьми. Час задуматися про пошук додаткового місця роботи.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Хотітиметься оновлення. Та зараз не варто змінювати місця роботи і проживання. Навчайтеся, розвивайте свої уміння. Контролюйте витрати. Частину заробленого варто заощадити. Не ходіть без певної мети по крамницях.

Рак (22 червня – 22 липня)

Таланитиме трудоголікам. Планів вагон, та втілити усі вдасться тільки відчайдухам. Ви сповнені сил та натхнення. Це не вдалий період для мандрів і відряджень. Кохані стають впертими. Мир пануватиме у домі тих, хто вміє поступатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чіпляють за душу: показали як собаки радіють осені

Лев (23 липня – 23 серпня)

Щаститиме на цікаві пропозиції. Знадобиться уміння маневрувати між обставинами, які пропонує життя. Самотнім вдасться знайти свою пару. Вдало пройде листування на сайті знайомств.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Обмежте публічні висловлювання, бо скоро пошкодуєте про це. Фінансові проблеми вдасться залагодити тим, хто знайде додатковий підробіток. Не відмовляйтеся від зустрічі з друзями, бо приречете себе на самотність у вихідні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень нагадуватиме біг по колу. Докладете багато зусиль, але результат буде нульовим. У фінансових питаннях щаститиме до середи. Поповніть свої заощадження. Не хваліться фінансовими досягненнями. Уникайте політичних дискусії з друзями.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Заробітки залишаються скромними, але покрити ними витрати вдасться. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги. Уникайте категоричних висловлювань в адресу дітей та коханих. Не створюйте зайвого напруження вдома.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На все необхідне зароблених коштів вистачатиме. Придбання меблів чи житла відкладіть до наступного тижня. Не втручайтеся у проблеми знайомих, бо вони звинуватять вас у своїх конфліктах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після рясного дощу Київ перетворився на Венецію

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Удача буде на вашому боці. Через це наживете недоброзичливців. Вам заздритимуть, тому критикуватимуть і ставитимуть палиці в колеса. Придивіться до свого оточення. Там стало чимало заздрісних і підлих людей. Прислухайтеся до пропозицій батьків.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Витрати зведіть до мінімуму. Зараз варто заощаджувати і пильнувати за рухом коштів. Якщо хочете помиритися з кимось чи налагодити ділові контакти, влаштуйте зустріч до п'ятниці. Просіть допомоги у друзів. Їхні поради будуть на вагу золота.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви набралися сил і тепер у змозі дати відсіч тим, хто намагається завдати шкоди. Захищайте себе і людей, яких любите. Даремно боїтеся перепон. Не пасуйте перед проблемами, бо це мильні бульбашки, які долаються швидко.

17-18 жовтня продумайте свої плани на місяць вперед. Більш результативними ці дні будуть для чоловіків. Астролог дала неочікуваний прогноз на вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19-25 жовтня: як вдало пережити екватор осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути