Ексклюзиви
неділя, 17 січня 2021 20:01

Гороскоп на 18-24 січня: кому вдасться змінити все на краще

Гороскоп на 18-24 січня: кому вдасться змінити все на краще
Розраховуйте на гроші, які маєте у кишені. Фото: pixabay.com

З 18 по 24 січня добре працюватиме інтуїція. Не робіть щось всупереч внутрішньому голосу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Протягом тижня, а особливо у четвер, відчуємо настання фінансової кризи, - говорить астрологиня. – Розраховуйте на гроші, які маєте у кишені. Серйозно покращити своє життя мають шанс Терези, Козероги і Водолії. Це вдалий період, аби налагоджувати родинні зв'язки. Зумієте залагодити давній конфлікт, відновити спілкування із колишніми однокласниками і друзями. Найбільш напруженим виявиться четвер. Цього дня краще залишитися вдома і скасувати переговори. Вони пройдуть невдало".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Проблеми наступають звідусіль. Годі відкладати їхнє вирішення на потім. Доведеться відповідати за всіх, кого приручили. Дотримуйтеся обіцянок. Спочатку ви допомагатимете людям, а згодом вони неабияк виручать вас.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Проводьте більше часу з коханими. Знаходьте привід для оптимістичного настрою. Це буде тиждень приємних відкриттів в особистому житті. Добре справи підуть у тих, хто працює дистанційно.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сподобається стабільність, яку принесе цей тиждень. Прислухайтеся до порад колег. Частину ваших обов'язків вони візьмуть на себе. Життя навколо вируватиме. Затишку і спокою шукайте у родинному колі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Мало що встигнете на роботі, бо відволікатиметеся на справи друзів і родичів. Важливі зустрічі перенесіть на вихідні. Доведеться змінювати плани. Рівень заробітків залишається високим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вразливими будуть зуби – медичний гороскоп на п'ятницю

Лев (23 липня – 23 серпня)

У середу Сонце перейде до знаку Водолія. Ви стаєте менш ініціативними і працьовитими. Лінь штовхатиме до необдуманих вчинків. У вихідні зміниться коло знайомих. Поруч з'являться ті, з ким не спілкувалися кілька років. Самотні знайдуть своє щастя.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доля усміхнеться Вам. Не поспішайте і залишайтеся впевненими у собі. Тоді не помітите, як легко та успішно проживете цей напружений тиждень. Не шкодуйте за тим, чого нема.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Багато проблем виникатиме на роботі. Зникне впевненість у завтрашньому дні. Оновиться коло співробітників. Не спішіть зав'язувати з ними приятельські стосунки. Придивляйтеся. Частину заробленого вдасться заощадити. Стережіться штрафів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Перш, ніж розпочнете щось робити, тричі подумайте, чи воно того варте. Не поспішайте щось переобладнювати. Швидше зламаєте, ніж покращите. Заробітки надходитимуть невеликими сумами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Грошей у гаманці достатньо. Розумно розприділяйте фінансові ресурси. Не дозволяйте себе ошукати. Пожертвуйте частину коштів на благодійні справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний трикутник, колишні коханці та ревнощі – на які події буде багатою середина зими

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви успішні і наполегливі. До вас ітимуть за порадою та настановою. Добре працюватиме креативне мислення. Легко знаходите вихід із складних ситуацій. Суперечливі моменти вирішуватимуться на вашу користь. Не треба брати кредит і купувати авто.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Залишайтеся активними та ініціативними. Вам пощастить більше за інших, бо здатні тримати удар і вирішувати справи, які не під силу багатьом. Уникайте поблажливого тону під час спілкування.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не дозволяйте собі впадати у депресію. Будете вдячні долі за людей, які завжди готові вислухати і підтримати. Чималу суму доведеться сплатити за ремонт сантехніки. Зате це застереже від аварійних ситуацій. Подружжя переживуть черговий медовий місяць.

17 січня вдома пануватимуть злагода й мир. Але не буде можливості відпочити. Астрологиня назвала знаки-щасливчики.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18-24 січня: кому вдасться змінити все на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути