Ексклюзиви
середа, 18 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 18 вересня: астролог назвала щасливчиків дня

Гороскоп на 18 вересня: астролог назвала щасливчиків дня
Працюйте біля землі. Пересаджуйте рослини. Фото: astrozodiac.net

Середа 18 вересня - гармонійна доба. Більшість розпочатих справ будуть завершені без ускладнень. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Намітяться шляхи до розв'язання заплутаних проблемних питань. Добре у цей час займатися реставрацією чи ремонтом приміщень, - каже астролог. - Працюйте біля землі. Пересаджуйте рослини. Експериментуйте з новими рецептами на кухні та косметичними препаратами. Все удаватиметься на славу. Купуйте речі для оновлення інтер'єру офісу чи оселі. Щастя постукає у двері Раків, Левів і Терезів. Справжніми щасливчиками себе відчують Водолії і Козероги".

Овен

Важко буде задовольнити прохання партнерів. Їхні плани постійно змінюватимуться. Допоможіть коханим мудрою порадою. Попийте заспокійливе. Не позбавляйте себе повноцінного відпочинку.

Тілець

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Не відмовляйтеся від додаткового підробітку. Грандіозні фінансові плани складати не час. Губитимуться дрібні речі.

Близнюки

Не роздувайте протистояння у власному домі. Зумійте поступатися близьким людям. Зберігайте мирну атмосферу. Підвищується небезпека виникнення судоми. Пам'ятайте про це під час занять у басейні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мрію без болю ходити. Мати сім'ю та дітей" – Ярославу Коваленку потрібна допомога

Рак

Випадкова зустріч зі старими знайомими може круто змінити ваші плани. Організм потребуватиме мінеральної підтримки. Збагатіть свій щоденний раціон овочами. Пропийте курс вітамінів та мінералів.

Лев

Усе складеться якнайкраще. Доля відводитиме від недобрих людей. Тому не сумуйте, якщо якусь зустріч доведеться перенести чи відмінити.

Діва

Беріть участь у колективних фінансових проектах. Допомагайте людям у скруті. Не дбайте про власне збагачення. Закохані можуть ображатися на прохолодність партнерів. Взаємності чекати не слід. Поводьтеся спокійно. Згодом усе владнається.

Терези

Більшість грошових операцій плануйте на вечірню годину. Добре вестимуться справи з оформлення спадку та нерухомості. Через записки чи листи виникнуть прикрі непорозуміння з партнерами. Не розповідайте друзям про непорозуміння у сім'ї.

Скорпіон

Ваші фінансові можливості обмежені. Суттєвих прибутків не очікується. Ведіть планову економіку. Не допускайте заборгованостей. Не засиджуйтеся вдома. Познайомте коханих зі своїми друзями.

Стрілець

Збільшується відтік грошей. Куплені меблі та предмети інтер'єру служитимуть довго. Бракуватиме терпіння під час розмов з близькими. Не вступайте у суперечку. Опануйте себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яких овочів почали більше вирощувати в Україні

Козеріг

Відкладіть здійснення нових фінансових проектів до наступного тижня. Вирішення поточних майнових питань краще перенести на вечірню годину.

Водолій

Дефіциту коштів не буде. Використайте можливість поповнити свої заощадження. Не здавайте у ремонт власну техніку.

Риби

Одержана сума буде меншою за очікувану. Утримуйте розумний баланс між заробітками й витратами. Яскравих пригод не шукайте. Потурбуйтеся про затишок у домі.

18 вересня Україна опиниться між антициклоном Hanneke і циклоном Ignaz. Синоптики попередили, як погіршаться погодні умови.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 вересня: астролог назвала щасливчиків дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути