Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2021 07:02

Гороскоп на 17 вересня: чиї фінансові справи підуть угору

Гороскоп на 17 вересня: чиї фінансові справи підуть угору
Не покладайтеся на свою інтуїцію. Вона підведе. Фото: pixabay.com

17 вересня будьте пунктуальними. Не виправдовуйте власних недоречних вчинків. Умійте просити пробачення. Зникнуть підстави для сварки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це несприятливий для початку більшості справ день, - говорить астрологиня. – Люди втрачатимуть відчуття реальності. Дух авантюризму прокидатиметься в гарячих головах. Але для подорожі, гри та кардинальної реконструкції приміщень це не найкращий момент. Більшість проблем виникатиме через поспішність та прийняття непродуманих рішень. Не покладайтеся на свою інтуїцію. Вона підведе. Ходіть обережно крутими стежками. Не варто вирушати у гори чи відправлятися кудись на літаку. В Овнів, Раків, Дів і Водоліїв фінансові справи підуть угору".

Овен

Гроші надходитимуть вчасно. Намагайтеся підтримувати розумний баланс між доходами й витратами. Не дозволяйте знайомим втягнути вас у чергову фінансову авантюру.

Телець

Додаткового прибутку не буде. Оберіть стратегію малих кроків. Нові справи розпочніть з понеділка.

Близнюки

Рівень прибутків не стане меншим. Та гроші надто швидко зникатимуть. Шукайте джерело збитків. Наведіть лад у фінансовій документації.

Рак

Знадобиться уміння швидко орієнтуватися у змінах економічної обстановки. На кмітливих та сміливих очікує фінансовий успіх. Добре розраховуйте можливі наслідки своїх дій.

Лев

Обставини усіляко заважатимуть вам здійснити заплановане. Обіцяні гроші не потраплять до ваших рук. Так що не варто на них розраховувати.

Діва

Вам щаститиме у фінансових справах. Спробуйте збільшити свій капітал. Виявляйте гнучкість у роботі з людьми. Це принесе вам додатковий прибуток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень: назвали найвезучіші знаки зодіаку

Терези

Зранку все йтиме за планом. Неприємних несподіванок не буде. Вечір не сприятиме зростанню доходів. Братися за додаткову роботу не слід. Добре за неї не заплатять.

Скорпіон

Ситуація стабілізується. Вкладати свої гроші у чужий бізнес не поспішайте. Повернути їх буде непросто. Збільшаться витрати на транспорт.

Стрілець

Очікується середній рівень прибутків. Зосередьтеся на основному виді діяльності. Додаткових внесків потребуватиме ваше авто.

Козеріг

Більш вдало пройдуть фінансові операції у другій половині дня. Уникайте штрафних санкцій. Не сперечайтеся з представниками поліції.

Водолій

Подбайте про своє майбутнє. Зробіть перший страховий внесок. Добрий день для оформлення спадку чи майнового доручення.

Риби

Висувати матеріальні претензії не час. Ви не досягнете своєї мети. Збитки вам ніхто не відшкодує. Задовольніться поки що наявними ресурсами. Гроші у кишені не переведуться.

Астрологиня вразила прогнозом на тиждень з 13 по 19 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 вересня: чиї фінансові справи підуть угору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути