четвер, 16 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 16 вересня: чому цей день такий особливий

Гороскоп на 16 вересня: чому цей день такий особливий
Складіть плани на другу половину місяця. Фото: pixabay.com

16 вересня доведеться обирати між кар'єрою та стосунками. Поєднати ці речі поки не вдасться. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Більше уваги приділіть своєму здоров'ю, - говорить астрологиня. – Прислухайтеся до самопочуття. Проведіть профілактичні процедури чи лікування. По можливості відкладіть важку роботу. Намагайтеся залишатися спокійними. Виходьте у справах заздалегідь. Щоб не доводилося поспішати і хвилюватися з приводу спізнення. Приберіть у домі. Це особливий день для Овнів, Стрільців і Водоліїв. Удача усміхатиметься на кожному кроці. Не спішіть обирати собі пару. Краще цього дня складіть плани на другу половину місяця. Це час здійснення бажань. Через 2 тижні здивуєтеся, як багато усього встигнете і зумієте".

Овен

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Навіть якщо найближчим часом помітних прибутків не очікується.

Телець

Ваші ресурси обмежені. Замість вечірнього відпочинку доведеться додатково попрацювати. Не варто відмовлятися від підробітку.

Близнюки

Неприємності відступлять. Справи рухатимуться у звичайному режимі. Погоджуватися на нову пропозицію фінансового співробітництва не варто.

Рак

Фінансова ситуація потроху покращуватиметься. Подумайте про раціональне використання наявних ресурсів. Придбане взуття не носитиметься довго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на осінь: на кого чекають високі заробітки і небачений успіх

Лев

Вас може підвести легковірність та нездатність точно прорахувати свої фінансові перспективи. Не довіряйте розповідям про вигідність внесків. Перевірте це самі.

Діва

Приходу грошей доведеться ще зачекати. Стаття розходів на повсякденні потреби не зменшується. Тому варто обирати економні форми господарювання.

Терези

Вам доведеться розраховувати лише на себе. Фінансової підтримки не буде. І прибуток видасться незначним. Прикличте на допомогу свою хазяйновитість.

Скорпіон

Заробітки навряд чи порадують. Це день корисних витрат. Усе складатиметься досить вдало. Знайдеться потрібний товар. Грошей на нього вистачатиме.

Стрілець

Добрий заробіток цього дня поки що залишатиметься лише на папері. Одержати гроші ви зможете трохи згодом. Похід по крамницях відкладіть до вихідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень: назвали найвезучіші знаки зодіаку

Козеріг

Ви можете надмірно експлуатувати свій гаманець. Пам'ятайте про обмеженість грошових запасів. Виступати у якості спонсора поки що не час.

Водолій

Наприкінці дня ви не дорахуєтесь помітної суми. Не тринькайте гроші у магазинах. Відмовтеся від безцільної прогулянки по крамницях.

Риби

Очікуються дрібні матеріальні втрати. На фоні загальної фінансової скрути вони сприйматимуться гостріше. Але не варто економити на харчуванні. Бережіть здоров'я.

Астрологиня розповіла, чим здивує тиждень з 13 по 19 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 вересня: чому цей день такий особливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути