Ексклюзиви
неділя, 13 червня 2021 21:22

Гороскоп на 14-20 червня: кому цього тижня щаститиме найбільше

Гороскоп на 14-20 червня: кому цього тижня щаститиме найбільше
Щасливчиком себе відчує той, хто пішов у відпустку. Фото: pixabay.com

Тиждень з 14 по 20 червня буде наповнений приємними враженнями. Сезон затемнень минає. Настає період розквіту і великих можливостей. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У понеділок важко буде підняти себе з ліжка, - каже астрологиня. – Усе валитиметься з рук. Домовленості скасовуватимуться, бракуватиме сил та енергії. Шкодуватимете про те, що наобіцяли минулого тижня. Щасливчиком себе відчує той, хто пішов у відпустку. Підвищується аварійність на дорогах. Пильнуйте за кермом. На море їдьте у середу. Це час брехні. Ігноруйте рекламу та людей, які спонукають вкласти гроші у щось. На Трійцю провідайте батьків. Зберіть родину за обіднім столом. Цього тижня щаститиме Тельцям, Близнюкам, Терезам і Рибам".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тиждень випробує на порядність. Не переступайте через інтереси коханих і друзів. Багато що зараз ітиме вам до рук. Добре подумайте, чи варта мета того, щоб втратити своє добре ім'я. Грошей у гаманці побільшає.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Справи підуть угору, якщо до мети рухатиметеся самотужки. Робота у команді зараз навряд чи вдасться. Займайтеся самоосвітою, цікавтеся усім навколо.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ставтеся спокійно до знахідок і втрат. Зірки перевірятимуть на чесність. Повертайте гаманець і прикраси, які побачили серед вулиці. Їхні власники вас щедро винагородять.

Рак (22 червня – 22 липня)

Різко реагуватимете на чужі погляди і слова. Захочете довести іншим свою значущість. Чим більше прагнутимете цього, тим менше вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне затемнення позаду: чиє життя зміниться на краще

Лев (23 липня – 23 серпня)

Знадобиться невідкладний ремонт холодильників і пральних машин. Марно розраховуєте на подарунки долі. Усього добиватиметеся самотужки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Тиждень виявиться важким для людей, які звикли у всьому бачити результат своєї праці. Зараз когось чимось вразити навряд чи вдасться. Погода дивуватиме. Ненадовго скинемо куртки та одягнемо купальники.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Займайтеся тим, що любите. Доведеться раніше вийти з відпустки через кадрові зміни на роботі. У новому колективі почуватиметеся незатишно. Зблизитися допоможе корпоратив на природі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Менше розкривайте душу малознайомим людям. Якщо не хочете казати правду, промовчіть і тільки виграєте з цього. Пильнуйте за своїм майном.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Мучитимуть сумніви і страхи. Часто підводитимуть ті, на кого раніше могли покластися. Якщо зірвуться зустрічі, не панікуйте. Буде кращий час для побачень і переговорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мігрені і безсоння позаду – астрологиня потішила прогнозом

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не ображайтеся на зауваження. Вони будуть слушними і застережуть від неприємностей. Купуйте посудомийні машини і роботи-пилососи. Це зекономить ваш час.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вагатиметеся, куди вирушити на відпочинок. Обиратимете між горами і морем. Прислухайтеся до побажань коханих, вони будуть слушними.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вдалий тиждень. Вдасться збільшити заробітки і розпочати справи, які принесуть плоди восени. Добре почуватимуться ті, хто звик обходитися без сторонньої допомоги.

У другій половині червня зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових планів. Час заробляти, а не витрачати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14-20 червня: кому цього тижня щаститиме найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути