Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2020 07:01

Гороскоп на 11 листопада: кому зірки пророчать кохання

Гороскоп на 11 листопада: кому зірки пророчать кохання
Не експериментуйте з екзотичними стравами. З'являться симптоми отруєння. Фото: pixabay.com

11 листопада пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Вам спробують продати бракований товар. Заробітки надійдуть після обіду. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Досягти бажаного у цей день вдасться завдяки терпінню та умінню обходити гострі кути, - говорить астролог. – Тактика тиску не дасть бажаних результатів. Ніч на середу була неспокійною. Погано спалося, тому вже зранку відчуєте втома. По можливості обходьтеся у цей день без ліків. Не експериментуйте з екзотичними стравами. З'являться симптоми отруєння. Для здійснення грошових операцій краще підійде друга половина дня. Купляти прикраси і предмети для оформлення інтер'єру не слід. Нове кохання прийде у життя Овнів, Дів і Риб. У життя одружених пар повернеться любов і гармонія".

Овен

Слідкуйте за своїми словами. Нестриманість призведе до конфлікту. Конструктивної розмови з оточуючими не вийде.

Телець

Для подолання віддаленості у стосунках слід визнати свої помилки. Годі вдавати із себе ображеного. Розпочніть примирення з великодушного вибачення.

Близнюки

З'ясування стосунків призведе до великої сварки. Партнери в запалі висловлять свої претензії. Спробуйте попередити неприємну розмову.

Рак

Пошуки нового щастя позитивних результатів не дадуть. Посилиться відчуття самотності. Влаштуйте собі культурний відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 9-15 листопада: хто відчує себе переможцем

Лев

Не створюйте зайвих проблем у домі. Придивіться уважніше до своїх обранців. Ваші почуття взаємні, насолоджуйтеся один одним.

Діва

Запросіть партнерів на зустріч у затишне місце. Не варто говорити про щось серйозне. Насолоджуйтеся атмосферою романтичного вечора.

Терези

Стережіться сліпої пристрасті. Вона заведе вас у пастку. Романтичні пригоди цього дня виявляться небезпечними.

Скорпіон

Кохані потребуватимуть якісних змін у стосунках. Ви не зможете примусити себе змінити щось у житті. Виникнуть взаємні претензії.

Стрілець

Ніяких суттєвих змін в особистому житті не буде. Для побачення і знайомства в інтернеті забракне натхнення. Усі зустрічі краще відмінити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На українців чекає сильне похолодання

Козеріг

Кілька неприємних сутичок примусять вас замислитися про необхідність змін в особистому житті. Зачекайте з прийняттям радикальних рішень.

Водолій

Проведіть вечір у веселій компанії. Не стримуйте своїх емоційних поривань. Інтимна зустріч подарує яскраві враження.

Риби

Партнери прагнутимуть спілкування. Прогуляйтеся ввечері під зоряним небом. Говоріть про приємне. Це підніме настрій обом.

Астролог Рената Раєвська дала астрологічний прогноз на тиждень з 9 по 15 листопада 2020 року. Дізнайтеся, чому середу вона називає щасливим днем і пропонує купити лотерейний квиток.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 листопада: кому зірки пророчать кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути