неділя, 09 серпня 2020 20:00

Гороскоп на 10-16 серпня: чим порадує найкращий тиждень літа

Гороскоп на 10-16 серпня: чим порадує найкращий тиждень літа
Негаразди почнуть відступати. Легко вдаватиметься те, що раніше здавалося непідйомним. Фото: pixabay.com

10-16 серпня – це час практичних людей, які добре розуміють, чого хочуть досягти у житті. Вдалий період для зміни іміджу, покращення інтер'єру. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Фінансова криза вже дає про себе знати, - говорить астролог. – Грошей у гаманці небагато, а ціни зросли. Та все одно це найкращий тиждень літа, бо негаразди почнуть відступати. Легко вдаватиметься те, що раніше здавалося непідйомним. Вас не підганятимуть, тому і помилок стане менше. Вдасться добре заробити тим, хто попрацює у вихідні. Багатьом доведеться поєднувати два місця роботи, аби вийти на достойний рівень заробітку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Відчуєте підтримку сильних світу цього. Настав час втілювати плани у життя. Кишеня наповнюється стабільно. У стосунках з коханими все раптом піде шкереберть. Хотітимете як краще, але вийде як завжди.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Справи підуть як по маслу. Можна вкладати кошти у перевірені фінансові проекти. Не шкодуйте гроші, коли купуєте техніку. Скупий сплатить двічі. Уникайте стресових ситуацій.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Залишайтеся порядними. Виручайте друзів, які потрапили у скруту. Добре пройдуть відрядження та подорожі. На особисте часу бракуватиме. Оминайте консультантів з особистих питань. Окрім шкоди, такі спеціалісти нічого хорошого не принесуть.

Рак (22 червня – 22 липня)

Добре відчуваєте, що для вас важливе, а що – зайве. Тому до своєї мети дійдете швидко. Довіряйте внутрішньому голосу. Це допоможе оминути невдачі. Повертатимуть борги, про які ви вже забули. Це дозволить вільно планувати витрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які церковні свята відзначатимуть українці в серпні

Лев (23 липня – 23 серпня)

Почуватиметеся пречудово. Знаходитимете розумних радників і помічників. Сміливо розширюйте коло свого спілкування. Мудрі люди, які траплятимуться на вашому шляху, стануть надійними товаришами надовго.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Невдачі спіткають тих, хто довірятимете думці незнайомців. Не спішіть щось докорінно змінювати у житті. Бажаючи догодити комусь, нашкодите собі. Зарплату затримають, але виручать заощадження.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це тиждень серйозних перемог у вашій діяльності. Зараз варто з головою пірнути у роботу і дбати про кар'єрний ріст. Виставляти на продаж речі не треба. Вони підуть за безцінь або застрягнуть у стрічці оголошень. Гарний час для освідчень. Весілля плануйте на осінь.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Грошей у кишені лишилося небагато. Годі жити в кредит і відмовляти собі у всьому. Час шукати додаткове місце працевлаштування. Допоможіть коханим здолати сум і депресію. Покращіть стосунки з сусідами. Взаємовиручка скоро знадобиться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви не готові коритися обставинам. Знаходитимете вихід із найскрутнішої ситуації. Багато нового дізнаєтеся про себе. Вашими уміннями і талантами захоплюватимуться інші. Це час ризикованої фінансової діяльності. Пильнуйте за сімейним кошторисом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека в межах норми - прогноз погоди до кінця літа

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Здаватиметься, що інші ігнорують ваші потреби. Це невдалий час, аби розсилати резюме і ходити на співбесіди. Більш за все отримаєте відмову. Заощадьте те, що заробили раніше. Сплески родинних конфліктів додаватимуть клопотів і псуватимуть настрій.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Почуватиметеся розгубленими. Знадобиться уміння протистояти недоброзичливцям і виборювати своє місце під сонцем. Вам ітимуть на зустріч, роботодавці цінуватимуть за професіоналізм і працелюбство. Не будьте упередженими до друзів та коханих.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви готові допомагати усім, але не собі. Досить ігнорувати власні потреби. Будете сумніватися у своїх здібностях. Але вже у суботу відчуєте, що багато на що здатні. Використайте можливість гарно заробити. Контролювати дії дітей та коханих не вдасться. Це й на краще. Не буде причин для сварки.

Вихідні 8-9 серпня виявляться неспокійними. Астролог порадила, як пережити одні з найважчих вихідних літа.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10-16 серпня: чим порадує найкращий тиждень літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути