пʼятниця, 10 липня 2020 07:00

Гороскоп на 10 липня: які знаки не матимуть проблем з грошима

Гороскоп на 10 липня: які знаки не матимуть проблем з грошима
Будьте милосердними, пробачайте і просіть вибачення у тих, перед ким завинили. Фото: pixabay.com

10 липня – день злагоди і примирення. Добрий час для залагодження конфліктів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Будьте милосердними, пробачайте і просіть вибачення у тих, перед ким завинили, - говорить астролог. – Переноситимуться ділові наради, судові засідання. Відкладатиметься дата проведення презентацій. Своєчасно не підвозитимуться необхідні товари та матеріали. Здебільшого ці затримки матимуть позитивні наслідки. Додатковий перегляд справ допоможе вчасно виявити слабкі місця у них. Надто самовпевнених підведе їхня зарозумілість. Овни, Близнюки і Риби не матимуть проблем з грошима".

Овен

Справи йдуть добре. Статті доходів та витрат – розумно збалансовані. Подумайте про розширення бізнесу. Але з практичним втіленням задуманого бажано ще трохи зачекати.

Телець

Використайте можливість покращити своє матеріальне становище. Не пропустіть нагоди заробити більше грошей. Заощаджуйте.

Близнюки

Ви одержите очікувану винагороду за свою роботу. Наприкінці дня надійдуть гроші. Віддавайте перевагу безготівковим розрахункам.

Рак

День марно витрачених зусиль. Добре заробити не вдасться. Операції купівлі-продажу обернуться збитками для вас. Побалуйте себе смачненьким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула назвав найкращі місця для подорожей Україною

Лев

Не варто розраховувати фінансові перспективи на майбутнє. Ситуація далека від стабільної. Вкладіть кошти у ремонт сантехніки.

Діва

Активно беріться за розв'язання фінансових проблем. Проте цього дня справи ще не можна буде зрушити з місця. Заощадьте частину заробленого.

Терези

Плануйте похід по крамницях на вечір. Цього дня не буде вигідних ділових пропозицій. Не беріть на себе зайвих фінансових зобов'язань.

Скорпіон

Обмінні операції та фінансові доручення слід перенести на наступний тиждень. Займіться сплатою термінових рахунків. Не позичайте людям гроші.

Стрілець

Спостерігайте за зміною ситуації на ринку. Не вкладайте гроші у нові проекти. Вам знадобиться додатковий капітал на реорганізацію бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літні вечірки під відкритим небом: які модні сукні одягнути

Козеріг

Черговий раз зростуть щоденні витрати. Відповідних грошових надходжень не буде. Не відмовляйтеся від запропонованої матеріальної підтримки.

Водолій

Потребуватиме перегляду ваша фінансова політика. Розрахуйте грошовий баланс. Знайдіть джерела неконтрольованого відтоку коштів.

Риби

День буде вдалим. Більшість виплат та перерахунків плануйте на вечір. Візьміть участь у благодійній акції.

Народний синоптик розповів, якою погодою порадує липень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 липня: які знаки не матимуть проблем з грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути