вівторок, 01 вересня 2020 07:00

Гороскоп на 1 вересня: які несподіванки готують зірки

Гороскоп на 1 вересня: які несподіванки готують зірки
Сперечатися про політику, смаки та вподобання у цей день особливо не бажано. Розмова виллється у відкрите протистояння. Фото: pixabay.com

1 вересня не поспішайте висловлювати своє незадоволення діями близьких та друзів. Сваритися нема причин. Просто зараз ваш настрій не співпадатиме з їхнім емоційним станом. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць буде уповні, - говорить астролог. – Перший день осені виявиться напруженим. Бракуватиме терпіння і толерантності. Сперечатися про політику, смаки та вподобання у цей день особливо не бажано. Розмова виллється у відкрите протистояння. Зберігайте ясність думок. Керуйтеся логікою, а не імпульсом бажання. По можливості зведіть до мінімуму операції купівлі-продажу. Займіться загальним оздоровленням організму. Епідемічна ситуація залишається складною".

Овен

Зовнішні обставини не сприятимуть підвищенню доходів. Не чекайте, що заробітки надійдуть вчасно. Співвідносьте наявні кошти зі своїми потребами. Куплені речі не носитимуться.

Телець

Розширюйте коло фінансових партнерів. Ваші доходи зростатимуть відповідно до якості співробітництва з колегами. Не купуйте офісної техніки.

Близнюки

Не займайтеся розв'язанням житлових питань. Зачекайте з початком ремонту. Грошей у кишені не вистачить на його вчасне завершення.

Рак

Зберігається середній рівень достатку. Та його цілком вистачатиме на прожиток. Зранку на вас чекають приємні знахідки.

Лев

Не час замислюватися над способами збільшення фінансового обороту. Пошукайте джерело постійного відтоку коштів. Зведіть до мінімуму грошові операції.

Діва

День не обіцяє приємних сюрпризів. На особисті потреби знадобиться немала додаткова сума. Продумуйте доцільність кожного фінансового кроку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода першого дня осені

Терези

Намагайтеся позбавитися заборгованостей. Уникайте конфліктів з представниками податкової. Не купуйте одягу.

Скорпіон

Свідомо йдіть на витрати цього дня. Не скупіться, бо доведеться сплачувати двічі. Частину заробітку віддайте на потреби партнерів.

Стрілець

Справи йтимуть мляво. Грошові внески не принесуть очікуваного прибутку. Перенесіть проведення переговорів з фінансових питань до наступного тижня.

Козеріг

Не плекайте хибних надій на швидке збагачення. Удача не на вашому боці. Не допускайте переплати за надані сервісні послуги.

Водолій

Прибутків не очікується. Пильнуйте під час оформлення фінансових паперів. Ретельно вивчайте умови укладання майнових угод.

Риби

Самотужки складно буде сплачувати усі необхідні рахунки. Не відмовляйтеся від фінансової підтримки з боку родичів.

Тиждень з 31 серпня по 6 вересня - один із найбільш вдалих періодів осені. Навчання вдаватиметься легко.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 вересня: які несподіванки готують зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути