вівторок, 19 травня 2020 00:27

Гордон пояснив, хто сприяв його інтерв'ю з Гіркіним та Поклонською

Гордон пояснив, хто сприяв його інтерв'ю з Гіркіним та Поклонською
Гордон взяв інтерв'ю у терориста Гіркіна. Скріншот

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що його інтерв'ю з терористом Ігорем Стрєлковим (Гіркіним) проходило "за співдружності" із українськими спецслужбами.

"Інтерв'ю з Наталею Поклонскою та з Ігорем Гіркіним були зроблені мною в співдружності з українськими спецслужбами. Ці інтерв'ю ніколи до цього не робив ніхто і ніколи ніхто в Україні не опитував ні Поклонську, ні Гіркіна щодо зради і злочинів, які були скоєні за участю цих людей на території України.

Флешки з матеріалами цих інтерв'ю знаходяться в Гаазі, ці свідчення Поклонської та Гіркіна стануть одним з основних показань на процесі у справі про анексію Криму і розв'язуванні кривавої бійні на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна сьомий рік, а товаріщ г*ндон холодними губами цілує покидьків, які зайшли в Україну і вбивали" - Скрипін (18+)

Щойно перший заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов, який займається Кримом і Донбасом, опублікував від імені Генпрокуратури подяку мені, Дмитру Гордону, за допомогу Україні у розслідуванні гучних подій у Криму та на Донбасі", йдеться у відеозверненні Гордона.

Він закликав учасників мітингу, які прийшли під офіс його видання, прибрати розмальовані вивіски та асфальт до 9 ранку. Гордон назвав протестну акцію незаконною.

18 травня Гордон проводив інтерв'ю із терористом Стрєлковим. Їхня розмова тривала майже 4 години.

Служба безпеки України та Офіс генерального прокурора проведуть перевірку інтерв'ю журналіста Дмитра Гордона із колишнім так званим "міністром оборони ДНР" Ігорем Стрєлковим (Гіркіним).

Зараз ви читаєте новину «Гордон пояснив, хто сприяв його інтерв'ю з Гіркіним та Поклонською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути