субота, 01 лютого 2014 19:41

Головне надбання України за 20 років - те, що вона живе без війни - "регіонал"

Головне надбання України за 20 років - те, що вона живе без війни - "регіонал"
Фото: izvestia.kharkov.ua

Не можна революційним шляхом змінити суспільство, в якому є різні точки зору. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Мисик в інтерв'ю "Главкому".

"Якби закон про амністію не був прийнятий і ситуація далі загострювалася б до неможливості, переходячи всі розумні межі, то природним і єдиним виходом було б перезавантаження влади - парламентські вибори, створення коаліційного уряду та інші кроки, - каже депутат. - Зараз Верховна Рада виходить на технічне обговорення змін до Конституції. У перший день сесії 4 лютого ми приходимо і починаємо цю роботу".

При цьому "регіонал" не вважає, що створення спецкомісії щодо внесення змін до Конституції - надто довгий шлях в нинішній ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булатова ніхто не катував, у нього лише подряпина на щоці - Кожара

"Не можна революційним шляхом змінити суспільство, в якому є різні точки зору. Дивіться - одна частина хоче швидко, сьогодні і все відразу, але це неможливо. Але іншій частини України, яку ми представляємо, революційні зміни не потрібні. Ви вийдіть на вулиці міст південного Сходу і запитайте, що людям треба - вони дадуть відповідь, що спокійний нормальний розвиток суспільства. Адже головне надбання України за 20 років - те, що вона живе без війни, хоча якщо подивитися на географію світу, вона все всіяна гарячими точками з різними конфліктами. Так нехай і продовжує все залишатися у нас так тихо і спокійно, а всі політичні пристрасті киплять у стінах парламенту".

Зараз ви читаєте новину «Головне надбання України за 20 років - те, що вона живе без війни - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути