пʼятниця, 12 березня 2010 08:55

Голос Гришка за Януковича не допоміг йому стати міністром

Голос Гришка за Януковича не допоміг йому стати міністром

Оперний співак Володимир Гришко мав стати міністром культури.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили з кулуарів Верховної ради.

"Гришко вже рік підтримує Януковича, - розповіла особа, яка не захотіла називатися. - Півроку їздив за ним по всій Україні, поки той балотувався на президента. Відспівав усі концерти. Ходить за Януковичем по п"ятах. Для нього готували місце у міністерстві культури. Дивно, що міністром став Михайло Куліняка".

Минулого тижня на сайті Gazeta.ua опублікували інтерв"ю з ворожкою Лілією Хасапєтовою, у якому жінка напророкувала тенору Володимиру Гришку стрімкий кар"єрний ріст. Ми зателефонували співаку, але слухавку взяв його брат Павло.

"Володя не може відповісти. Він зараз зайнятий у політичному процесі. Передзвоніть йому через кілька днів", - сказав він.

На запитання, чи пропонували Гришку стати міністром культури відповів: "Може, й так", - і поклав слухавку.

З достовірних джерел стало відомо, що Гришко зустрічався з президентом Віктором Януковичем після нагородження лауреатів Шевченківської премії. Подейкують, він показав президенту "Газету по-українськи", у якій йому прогнозували посаду міністра.

З Володимиром Гришком кореспондент Gazeta.ua востаннє спілкувався на церемонії нагородження "Найкрасивіші люди України" у столичному палаці "Україна". Він підтвердив, що підтримував Віктора Януковича під час президентської кампанії.

"Більше того, я за нього голосував. Вперше повірив Януковичу рік тому, коли зустрівся з ним на фестивалі "В пошуках перлин" для дітей-сиріт. Після цієї зустрічі багато що в мені змінилося. Немов очі розплющилися, коли побачив, наскільки чітко і ясно Віктор Янукович розуміє причини всіх невдач і нещасть нашої країни, у тому числі і проблеми культури в Україні. До нього від жодного чиновника не чув гідного плану боротьби з бідності", - розповів Гришко.

Два роки Гришко працював радником свого кума і екс-президента Віктора Ющенка.

"У нас з Віктором Андрійовичем були хороші стосунки, але всі мої пропозиції так і не були почуті ані в Секретаріаті Президента, ані Кабміні, ані парламенті. Я зрозумів, що наша культура сьогодні знаходиться в жалюгідному стані, але це турбує владу в найостаннішу чергу. Мене не почули і тоді, коли я наполягав на необхідності ухвалення закону про культуру, про ветеранів сцени", - поскаржився тенор.

Зараз ви читаєте новину «Голос Гришка за Януковича не допоміг йому стати міністром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути