середа, 09 вересня 2009 12:50

Голий фанат хотів поцілувати Джорджа Клуні (ВІДЕО)

Голий фанат хотів поцілувати Джорджа Клуні (ВІДЕО)

На Венеціанському кінофестивалі стався скандал під час прес-конференції, присвяченій прем"єрі фільму "Люди, які дивляться на кіз". Один з фанатів Джорджа Клуні роздягнувся догола, зізнався в коханні акторові та просив його про один поцілунок, повідомляє видання E! Online, що розмістило відеозапис інциденту.

За даними видання, замість того, щоб поставити своє питання акторові, учасник заходу раптово роздягнувся і почав благати Клуні про поцілунок. "Я гей, Джордж, і, мені здається, що я закоханий в тебе. Будь ласка, візьми мене! Можна я поцілую тебе, будь ласка? Всього один поцілунок!", - заявив він.

Джордж Клуні не розгубився і відповів баламутові з посмішкою: "Завжди шкода, коли тобі надається такий шанс, а ти не можеш ним скористатися".

Актор також поспішив запевнити журналістів, які зібралися, що "карета "швидкої допомоги" вже в дорозі". "У будь-якому випадку, це була хороша спроба", - підсумував Клуні.

Співробітники охорони забрали у хулігана акредитацію і видалили його із залу.

Нагадаємо, що в основі картини "Люди, які дивляться на кіз" книга журналіста британської газети The Guardian Джона Ронсона.

В центрі сюжету журналіст, якому раптом попадається ідеальний сюжет: історія секретного підрозділу американської армії, в якому служать люди з паранормальними здібностями. Герой зустрічає людину, яка стверджує, що підрозділ реактивували після терактів 11 вересня 2001 року. Журналіст і його інформатор (Клуні) відправляються в поїздку по Іраку, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Голий фанат хотів поцілувати Джорджа Клуні (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути