понеділок, 28 січня 2013 03:39

Гілларі Клінтон не виключає можливості участі в наступних президентських виборах

Гілларі Клінтон не виключає можливості участі в наступних президентських виборах
Фото: infosmi.net

Держсекретар США Хілларі Клінтон, котра найближчим часом залишить свою посаду, відмовилася чітко відповідати на запитання про те, чи планує вона брати участь у наступних президентських виборах.

"І президент, і я глибоко переживаємо за те, що буде з нашою країною в майбутньому І, ви знаєте, я не думаю, що він або я можемо передбачити, що трапиться завтра або в наступному році", - сказала Клінтон в першому спільному інтерв'ю з президентом США Бараком Обамою.

"Я все ще держсекретар США, я поза політикою. Я не повинна слухати такі питання", - відзначила Клінтон, відповідаючи на прохання прокоментувати чутки про те, що Обама може підтримати її кандидатуру.

"Ви, журналісти, невиправні. У мене інавгурація була всього чотири дні тому, а ви вже кажете про вибори через чотири роки", - сміючись, сказав Обама.

Зазначимо, що держсекретар США вперше не стала виключати можливість участі у президентських перегонах. Раніше вона неодноразово говорила, що вирішила покінчити з виборними посадами і планує зайнятися правозахисною діяльністю.

Зараз ви читаєте новину «Гілларі Клінтон не виключає можливості участі в наступних президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути