неділя, 26 квітня 2015 11:08

Німеччина у різкій заяві заборонила в'їзд у країну путінським байкерам

Німеччина у різкій заяві заборонила в'їзд у країну путінським байкерам
Фото: ru.tsn.ua

Влада Німеччини має намір перешкоджати акції російських байкерів з пропутінського клубу "Нічні вовки", які стартували в мотопробігу за маршрутом Москва - Берлін на честь 70-річчя закінчення Другої світової війни.

"Провідним членам клубу "Нічні вовки" буде відмовлено у в'їзді до Німеччини", - йдеться в поширеній у суботу, 25 квітня, спільній заяві МЗС і МВС країни, пише DW.

У документі також повідомляється, що німецька влада вже анулювали візи, "отримані обманним шляхом після пред'явлення неправдивих відомостей".

"Ми не думаємо, що він (мотопробіг. - ред.) сприяє зміцненню німецько-російських відносин. Ми виступаємо проти будь-якоъ інструменталізації безмірних страждань жертв і протистояння нацистам".

Одночасно в документі підкреслюється, що 70-річчя закінчення Другої світової війни слід відзначити "з гідністю".

Влада ФРН пояснюють своє рішення тим, що мотопробіг російських байкерів може загрожувати громадській безпеці та порядку у Німеччині. І оскільки така ймовірність існує, вони вважають своїм правом і обов'язком вжити всіх необхідних заходів, щоб мінімізувати цей ризик, підкреслили міністерства.

"До таких заходів з абсолютною очевидністю відноситься перешкоджання іноземним громадянам у в'їзді на територію Німеччини", - йдеться в заяві.

У той же день "Нічні вовки" повідомили, що почали свій мотопробіг до Європи. Лідер клубу Олександр Залдостанов, також відомий під прізвиськом "Хірург", залишився в Москві, оскільки його паспорт в даний час знаходиться в посольстві однієї з країн Шенгенської угоди.

Він пообіцяв наздогнати колону мотоциклістів, якщо отримає шенгенську візу.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина у різкій заяві заборонила в'їзд у країну путінським байкерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути