четвер, 20 квітня 2017 00:39

Геращенко пояснив, що для Путіна найболючіше у санкціях

Геращенко пояснив, що для Путіна найболючіше у санкціях
Фото: Еспресо.TV

Для російського президента Володимира Путіна найнеприємнішим у санкційному режимі стало виключення Росії з "Великої вісімки". Про це на "112 Україна" заявив нардеп Антон Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найефективніші санкції проти Росії

"Західні політики розуміють, що не помічати події в Україні, неможливо. Тому режим санкцій щодо Росії триває. Найболючішою санкцією особисто для Путіна є те, що він вже три роки не може брати участь у зборах лідерів країн "великої вісімки". Тепер вона стала "сімкою". Те, що Росія втрачає десятки, сотні мільярдів доларів – не так важливо. Ось те, що він не може "потусити" з представниками найбільших країн світу – для нього це реально болісно", - стверджує депутат.

У березні 2014 року лідери США, Британії, Франції, Німеччини, Японії, Італії і Канади спільно з керівництвом ЄС вперше з 1996 року зустрілися на саміті без Росії через анексію Криму.

У квітні 2015 року голова МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр від імені міністрів закордонних справ країн "Великої сімки" висловив надію на те, що G7 знову зможе перетворитися в "Велику вісімку", якщо Москва буде сприяти встановленню миру в Україні.

У травні 2015 року канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що повернення до формату "Великої вісімки" неможливе, поки Росія порушує міжнародне законодаство.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко пояснив, що для Путіна найболючіше у санкціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути