четвер, 31 серпня 2023 19:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив останні новини з фронту: є і позитивні, і негативні

Генштаб повідомив останні новини з фронту: є і позитивні, і негативні
ЗСУ просуваються на Мелітопольському напрямку. Фото: eastnews.ua

Протягом доби відбулось 25 бойових зіткнень.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби, передає Генштаб у зведенні.

На Волинському та Поліському суттєвих змін немає.

На Сіверському та Слобожанському напрямках з мінометів та артилерії обстріли понад 20 населених пунктів.

На Куп'янському напрямку був авіаційний удар ворога у районі Котлярівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали три населених пункти.

На Лиманському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Чернещини Харківської області, Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області. Від артилерійських обстрілів противника постраждали понад 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Білої Гори та Нью-Йорка Донецької області. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку були артилерійські та мінометні обстріли по п'яти населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни пішли у наступ на Таврійському напрямку

На Мар'їнському напрямку Сили оборони стримують наступ окупантів у районі Мар'їнки Донецької області. Противник вів безуспішні наступальні дії у районі Новомихайлівки. Завдав авіаційного удару в районі Красногорівки. Від артилерійських обстрілів постраждали шість населених пунктів.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Вугледара та Старомайорського Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали п'ять населених пунктів.

На Запорізькому напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Новоданилівки, Роботиного, Оріхова Запорізької області. Від артилерійських обстрілів противника постраждали понад 15 населених пунктів.

На Херсонському напрямку противник обстріляв з артилерії та мінометів три населених пункти.

Авіація сил оборони протягом доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та чотири по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один артилерійський засіб на вогневій позиції та дві радіолокаційні станції противника.

Сили оборони знищили минулої доби 58 російських окупантів на Таврійському напрямку. Ліквідували також 23 одиниці військової техніки і два склади боєприпасів ворога, повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив останні новини з фронту: є і позитивні, і негативні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути