Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2007 12:41

Генпрокуратура також готується до виборів

Виконувач обов"язків Генерального прокурора України Сергій Винокуров доручив прокурорам АР Крим, областей, міст Києва та Севастополя створити робочі групи із числа найбільш досвідчених працівників галузевих управлінь та відділів для термінового реагування на порушення закону та прийняття рішень відповідно до чинного законодавства. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Також прокурори отримали вказівку брати на особистий контроль керівництвом прокуратур обласного рівня розгляд заяв і звернень про порушення виборчого законодавства, та своєчасно реагувати на факти порушень прав і свобод громадян органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також правоохоронними органами, зокрема при розгляді звернення виборчих комісій, невжиття ними заходів до припинення порушень законодавства.

Доручення видано з метою забезпечення неухильного додержання вимог виборчого законодавства при проведенні позачергових виборів народних депутатів України, та недопущення дестабілізації в державі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура також готується до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути