пʼятниця, 10 березня 2017 16:43

Генералу розбили носа за "колорадські" стрічки

Генералу розбили носа за "колорадські" стрічки
Бійка між ветераном АТО та генералом / фото: скріншот

Учасник бойових дій на Донбасі Дмитро Різниченко влаштував бійку з генералом Вікторем Палієм у київському Будинку офіцерів під час публічного звіту Держслужби у справах ветеранів.

Служба звітувала про свою роботу за 2016 рік, пише Громадське.

Приводом для суперечок стали звинувачення з боку Різниченка на адресу "Організації ветеранів України" та її очільника - екс-депутата від Компартії України Петра Цибенка.

"Я хотів спитати. Минулого року на 9 травня в Києві провели путінський флешмоб. Він стартував у Москві і називався "Безсмерний полк". Там із "колорадськими" стрічками і портретами йшов натовп. Такий самий флешмоб пройшов в окупованому Криму, Донецьку і Києві. Я з подивом дізнався, що організувала його громадська організація "Союз ветеранів" Петра Цибенка. Минулого року, коли ми зустрічали людей з червоними прапорами, думали, що це агенти ФСБ, привезені у валізах з Росії. Виявляється, гроші на це дала українська держава", - заявив Резніченко.

Коли на сцену піднявся Петро Цибенко, виникла сварка. Далі до Різниченка побігли чоловіки, які почали доводити, що "георгієвські стрічки - це історія". Після цього ветеран АТО вдарив Віктора Палія головою в ніс.

Скандал виник після того, як стало відомо про розподіл 20 млн грн державних грошей між ветеранськими організаціями. АТОвців обурило, що на теперішні організації не дають гроші, тоді як на радянські - вони є.

"Серед них - "Спілка морських замполітів", "Офіцеський корпус", "Ветерани-підводники". У нас взагалі за 25 років незалежності підводний флот воював?", - пише доброволець Мартін Брест.

Пізніше ще одна бійка сталася вже в холі Будинку офіцерів, коли з ветераном АТО намагався "з'ясувати стосунки" інший представник ветеранських організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виходь, падло" - активісти провчили водія, який відмовився безкоштовно провезти учасника АТО

Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон відвідав відкриту ветеранами АТО піцерію Pizza Veterano. Понад півгодини спілкувався із засновником закладу про бойові дії на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Генералу розбили носа за "колорадські" стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути