середа, 23 вересня 2009 11:20

Гендиректора державного підприємства намагалися підірвати у "Лексусі"

Гендиректора державного підприємства намагалися підірвати у "Лексусі"

Днями на небезпеку наразилося життя генерального директора ДП "Луганськвуголь" Олександра Ермакова. Про це повідомляє газета "XXI век" з посиланням на "вельми обізнані джерела".

"Розповідають, що о пів на восьму ранку за ним (Ермаковим - ред.) додому заїхав водій на 470-му "Лексусі" (до речі, вартість такого джипа - близько 100 тис. доларів), і ледве він встиг покинути салон, як автомобіль спалахнув і з оглушливим гуркотом вибухнув", - пише "XXI век".

За інформацією видання, юридично іномарка до Олександра Ермакова ніякого відношення не мала, але його (як затверджує джерело) неодноразово бачили саме в ній. Тепер же гендиректор користується іншою, куди скромнішою і менш престижною моделлю автомобіля.

"Ні водій, ні керівник "Луганськвугля" не постраждали; а оскільки з приводу вибуху ніхто заяви в правоохоронні органи не подавав, то і офіційних версій події не існує", - пише "XXI век".

Як відмітило періодичне видання, чутки з цього приводу, можна поділити на дві групи. Перша - "Лексус" облили чимось легкозаймистим і підпалили невідомі недоброзичливці Ермакова. Друга - машину, можливо, підпалили, щоб приховати сліди дорожньо-транспортної події, самі її власники.

"На наш погляд, переконливіше виглядає перша версія, тим більше що власник автомобіля, якщо вірити нашому інформаторові, нажив за останній рік предостатньо недругів", - підкреслюється в матеріалі "XXI век".

Нагадаємо, 17 вересня на главу Луганського територіального відділення Держгірпромнагляду Олександра Труфанова було здійснено замах, коли він приїхав на могилу сина. Потерпілого з кульовим пораненням в ліве плече в обласну клінічну лікарню доставив його водій. За словами медиків, в даний час здоров"ю потерпілого нічого не загрожує. За фактом того, що відбувся збуджена кримінальна справа по ст. 15 КК ("замах на вбивство") і ст. 115 КК ("умисне вбивство").

За матеріалом Луганск.proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Гендиректора державного підприємства намагалися підірвати у "Лексусі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути