пʼятниця, 16 жовтня 2009 20:11

Гендиректор "Артеку" припускає, що вже видано ордер на його арешт

Гендиректор "Артеку" припускає, що вже видано ордер на його арешт

Генеральний директор Міжнародного дитячого центру "Артек" Борис Новожилов переховується від слідства. Про це він сам заявив "5 каналу".

За інформацією телеканалу, Б. Новожилов припускає, що вже виданий ордер на його арешт, а тому вирішив ховатися. Він також зазначив, що співробітники МВС обшукують столичні квартири його бабусі, діда і тещі.

Нагадаємо, раніше член Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що в МДЦ "Артек" ґвалтували дітей. Пізніше депутат від БЮТ Григорій Омельченко зазначив, що в цій справі фігурують прізвища трьох депутатів Верховної Ради. Зокрема, у ЗМІ згадуються прізвища депутатів від БЮТ. Разом з тим глава МВС Юрій Луценко також заявив, що у справі про розбещення неповнолітніх депутати не згадуються.

Керівництво "Артеку" заявило, що факти, викладені в заяві В. Колесниченка, "не мають до" Артеку "ніякого відношення і неможливі на території МДЦ в принципі". Пізніше глава МВС підтвердив: події розгорталися на орендованій квартирі, а не на території МДЦ. Разом з тим Ю. Луценко додав, що посадові особи "Артеку" проходять у зазначеній справі як свідки. Також в ГПУ виступили із заявою, що обвинувачений у цій справі вже два місяці знаходиться під вартою.

Глава держави В. Ющенко дав ГПУ доручення протягом 10 днів розібратися у справі про розбещення неповнолітніх і доповісти про результати особисто Президенту.

Прес-секретарка Новожилова сказала що статус її шефа змінили, після чого директор "Артеку" у телеефірі заявив, що висунуто ордер на арешт. Водночас прес-секретарка уточнила, що зміна процесуального статусу Новожилова у справі була її припущенням.

Як відомо, раніше прес-секретар Новожилова Людмила Лозова стверджувала, що статус директора "Артеку" у справі про розбещення дітей змінили зі свідка на обвинувачуваного.

За матеріалом: Ліга

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор "Артеку" припускає, що вже видано ордер на його арешт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути