четвер, 31 січня 2019 01:03

Гелетей також образився на Гриценка

Гелетей також образився на Гриценка
Валерій Гелетей зажадав вибачень від Гриценка. Фото: Українські новини

Колишній міністр оборони та керівник Управління державної охорони (УДО) Валерій Гелетей зажадав вибачень від екс-міністра оборони та кандидата у президенти України Анатолія Гриценка.

Про це Гелетей написав на своїй сторінці у Facebook увечері 30 січня.

Гриценко напередодні в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону заявив, що Валерій Гелетей "ні дня не служив у армїї", працював "в УБОЗ та УБЕЗ на початку 90-х... суцільне хабарництво і кришування".

Начальник УДО зазначив, що більшу частину свого життя працював і очолював підрозділи з боротьби з організованими бандформуваннями та підрозділи кримінальної розвідки, "і саме цей досвід був вкрай необхідний для боротьби з терористичними та бандитськими угрупованнями в районі бойових дій у 2014 році". Водночас Гелетей заперечив, що колись працював у підрозділах з боротьби з економічними злочинами чи в прокуратурі.

Гелетей написав, що бійці УДО у 2014 році звільнили будівлю СБУ у Донецькій області і провели низку успішних бойових операцій, зокрема, зачистку гори Карачун.

"Ви б це дуже добре знали, якби йшли пліч-о-пліч, звільняючи будинок за будинком, розміновуючи залишені терористами розтяжки, знімаючи з українських адміністративних будівель прапори сепаратистів і РФ, які й досі лежать у моєму кабінеті як нагадування. Зайдіть у гості вибачитись за свої слова, і я вам покажу ці прапори!", – написав Валерій Гелетей.

Він також звинуватив Гриценка у "розпродажі" армії та корупції за часи перебування на посаді міністра оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко відмовився вибачатися перед "патологічно брехливим Луценком"

Анатолій Гриценко в інтерв'ю Дмитру Гордону зробив низку скандальних заяв у бік нинішніх політиків. Зокрема заявив, що, на відміну від президента Петра Порошенка, генпрокурора Юрія Луценка чи секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова, не ховав свого сина від служби в АТО. Луценко обурився і зажадав вибачень.

Пізніше Гриценко вибачився за свої слова щодо сина генпрокурора, але водночас назвав Юрія Луценка "патологічно брехливим".

Зараз ви читаєте новину «Гелетей також образився на Гриценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути