понеділок, 06 квітня 2009 09:57

Габріель Гарсіа Маркес запевнив, що писатиме ще довго

Габріель Гарсіа Маркес запевнив, що писатиме ще довго
Колумбійський письменник Габріель Гарсіа Маркес в інтерв"ю El Tiempo спростував чутки про те, що читачі більше не побачать його нових книжок.

80-річний Нобелівський лауреат у телефонній розмові зазначив: "Це неправда. А правда в тому, що я тільки і роблю, що пишу. Лише мені відомо, коли буде готовий пиріг, який я готую в моїй печі".

Нагадаємо, чутки про те, що Маркес відклав перо, з"явилися на початку минулого тижня зі слів його літературного агента Кармен Бальсейс. На її думку, Маркес вже давно завоював собі місце як кращий письменник сучасності, і його внесок в літературу очевидний.

З-під пера Габріеля Гарсіа Маркеса вийшли десятки творів, багато з них стали згодом бестселерами. Найбільш відомими працями колумбійського письменника вважаються роман "Сто років самотності" і оповідання "Полковнику ніхто не пише". Останнім опублікованим твором є роман "Спогади про моїх сумних повій", повідомляє AFP

Переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Габріель Гарсіа Маркес запевнив, що писатиме ще довго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути