Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2022 14:20

"Ф-підтримка" для тваринок: новий спосіб допомогти евакуйованим "хвостикам"
Партнерство

У рамках благодійного збору фонд Happy Paw та мережа "Фокстрот" втілюють у життя мрії безпритульних тварин, вивезених із зони бойових дій.

Їх врятували з підвалів Маріуполя, зруйнованих нещадним ворогом вулиць Бучі, Бахмута, з-під обстрілів у Покровську та з інших прифронтових міст. Вони, так само як і ми, відчувають увесь біль і жахи війни та потребують підтримки. Нашої, людської підтримки.

Автор: Фокстрот
  Happy Paw та "Фокстрот" ініціювали старт спільної програми «Ф-підтримка для тваринки», щоб допомагати безпритульним тваринам, яких було евакуйовано з зони бойових дій
Happy Paw та "Фокстрот" ініціювали старт спільної програми «Ф-підтримка для тваринки», щоб допомагати безпритульним тваринам, яких було евакуйовано з зони бойових дій

Саме тому давні партнери – благодійна організація Happy Paw та мережа "Фокстрот" в рамках проєкту "Пухнасті друзі в кожен дім" ініціювали старт спільної програми "Ф-підтримка для тваринки", щоб допомагати безпритульним тваринам, яких було евакуйовано з зони бойових дій.

"Війна назавжди змінила життя десятків тисяч тварин, адже вони опинились на вулицях налякані, травмовані, покинуті і голодні. Тварини із гарячих точок пережили немислиме, але вижили. Саме тому ми у Happy Paw разом із "Фокстрот" вирішили направити особливу допомогу для переміщених чи евакуйованих котів і собак. Зараз ці врятовані пухнастики живуть у притулках у більш безпечних регіонах України. І кожен з них мріє, аби його лапки одужали, аби з'явився нарешті свій теплий куточок, аби мисочка не була порожня. Такі прості мрії під силу здійснити кожному з нас, долучившись до збору коштів проєкту "Ф-підтримка", – зазначає Людмила Єнжеєвська, кураторка фонду Happy Paw.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіт Степан повернувся в понівечений ворогом Харків: щемливі фото

Збір триває з 9 грудня 2022 року до 31 березня 2023 року. Усі зібрані в період акції кошти фонд спрямовує на забезпечення потреб врятованих хвостиків.

"Фокстрот" продовжує підтримувати ініціативи з допомоги безпритульним тваринам. Наш проєкт з пухнастиками і Happy Paw – це як спільна дитина, яка росте, розвивається і зміцнюється. І програма з підтримки вимушено переміщених тваринок – ще один напрямок у корпоративній ініціативі бренду", – додає Ольга Вітомська, в.о. маркетинг директора "Фокстрот".

Автор: Фокстрот
  "Фокстрот" продовжує підтримувати ініціативи з допомоги безпритульним тваринам
"Фокстрот" продовжує підтримувати ініціативи з допомоги безпритульним тваринам

Зазначимо, на початку 2020 року мережа магазинів "Фокстрот" запустила масштабний соціальний проєкт "Пухнасті друзі в кожен дім". За півтора роки реалізовано безліч ініціатив, включаючи щомісячну адресну допомогу 25 притулкам у вигляді побутової техніки, підтримку освітнього проєкту "Біоетика" з виховання у дітей та молоді гуманного ставлення до тварин, участь у проєкті "Опіка" (утримання лисичок Філі й Аліси у притулку "Бест Френдс") тощо.

Cьогодні, в умовах повномасштабної війни, ритейлер продовжує виконувати свою місію. Адже вірні друзі не лише не залишають близьких у біді, а й продовжують турбуватися про їхній затишок та дарувати тепло.

Тож нехай кожна лапка знайде свою долоню Ф-підтримки!

Отримувачем коштів є БО "БФ "Щаслива лапа".

Зараз ви читаєте новину «"Ф-підтримка" для тваринок: новий спосіб допомогти евакуйованим "хвостикам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути