Ексклюзиви
неділя, 26 листопада 2017 07:11

Фотограф показав неймовірну природу Біловезької Пущі
15

"Не знаю іншого крутішого місця, ніж Пуща. У місті нічого цікавого нема, а тут – кожен день цікавий", - говорить 27-річний фотограф Саша Пекач із Біловезької Пущі.

Чоловік народився в селі Хвойник, у родині лісника. Вчився у Білоруському державному технічному університеті в Мінську. Його брати, сестри, друзі виїхали із села, живуть у містах. Але Сашко не захотів міського життя. Із фотоапаратом він "полює" за дикою природою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм, над яким працювали українці, претендує на Оскар

Фотографії регулярно викладає на сторінках у соцмережах.

"Коли я приїжджаю у Мінськ, таке відчуття, наче мене посадили в клітку. А тут вийдеш із дому – зубри пасуться на полях, літають цікаві пташки", - розповідає фотограф.

"Мій улюблений період – ранкові тумани. Біловезька Пуща містична. Хочу показати, що за цими туманами. Тваринам дуже подобається туман, - думають, що їх не видно. Від дому можна відійти десь на півкілометра і зустрінеш зубра. Одного разу зимою навпроти нашого будинку прийшли і розляглись десь 50 таких тварин", - продовжує Сашко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пляжний тренер публікував неймовірні фото вечірнього сонця

Чоловік із 2013 року працює в природоохоронному проекті, стежить за фотопастками і GPS-ошийниками вовків. Проте за цей час вовка зміг сфотографувати всього раз. Фотографує їх тоді, коли на них надягали ошийники, але зустріти їх у природі – це великий успіх.

Видання National Geographic показало найкращі фотографії природи 2017 року. Переможець фотоконкурсу отримає $7,5 тис., інші є учасники — по $2,5 тис.

Зараз ви читаєте новину «Фотограф показав неймовірну природу Біловезької Пущі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути