середа, 30 січня 2008 10:38

Фото дружини Пірса Броснана в бікіні спровокували скандал (ФОТО)

 
Блоггери висміяли дружину Пірса Броснана, актрису Кілі Сміт, після того, як вона без ніяковості відпочила на гавайському узбережжі зі своїм чоловіком. У Інтернет потрапили відверті фотографії Кілі Шей Сміт, передає телеканал ABC News. Артист відомий тим, що свого часу зіграв агента 007 у фільмах про Джеймса Бонда.

На знімках Сміт зображена в купальнику на березі одного з гавайських пляжів. Але її нові форми буквально потрясли інтернет-громадськість. Один з блоггерів з порталу TMZ.com, де й були розміщені фото, написав, що Сміт схожа на "огрядного кита, який викинувся на берег".

Тепер 43-річна Сміт, яка раніше знімалася в мильних операх, більше нагадує секретарку Джеймса Бонда, міс Маніпенні. А ущипливі зауваження в блогосфері доводять, що чужу вагу публіка готова обговорювати вельми розкуто.

Проте психологи попереджають, що образливі зауваження на адресу людей, що погладшали, змушують страшитися цього лиха, підштовхуючи людей до неприродної худини.

"Здорово, що вона пишається своїм тілом", – вважає головний редактор видання InTouch Weekly Тіа Браун. На її думку, не кожен зможе в 40 років позувати фотографам в самому купальнику, коли тіло вже втратило колишню стрункість. А Сміт це зробити ще важче, оскільки вона є дружиною визнаного секс-символа.

У 2006 році Сміт публікувалася на сторінках модного журналу Vogue. Тоді вона не приховувала гордості за свої форми, гідні картин Рубенса. У тому ж ключі висловився і її чоловік, який зізнався, що обожнює вигини пишного тіла своєї дружини.

Сміт визнавала, що їй подобається демонструвати своє декольте і плечі. Якщо ж верх здається завузьким, можна ослабити його на один ґудзик. "Але я ніколи не ховатиму своє тіло в мішкуватому одязі", – додає Сміт.

У 1989 році Сміт знялась у серіалі "Центральна лікарня", а в 1990 році її можна було побачити в серіалі "Нерозкриті таємниці". Вона також захоплюється садівництвом і разом з чоловіком бере участь в екологічних проектах.

Невідомо, як відреагував Броснан на образливі коментарі з приводу повноти Сміт, але раніше він цілком безумовно відгукувався про дружину. "Кілі – прекрасна жінка і я радий, що знайшов її. Вона – одна з мільйона", – говорив актор. Представник Броснана Дженніфер Аллен підтвердила, що йому відомо про виниклий скандал, проте актор вважає за краще жодним чином не брати в нім участь.

У 1994 році Броснан вперше зіграв роль Джеймса Бонда. На загал він знявся в чотирьох фільмах про агента 007: "Золоте око", "Завтра не помре ніколи", "І цілого світу замало" та "Помри, але не зараз".

Броснан одружився зі Сміт в 2001 році після того, як його перша дружина, австралійська актриса Кассандра Харріс, померла від раку яєчників. У Броснана і Сміт двоє спільних дітей. Крім того, у актора є троє дітей від першого шлюбу.

Представник журналу Vogue Патрік О"Коннел сказав, що їхні читачі не дозволяли собі піддавати Сміт кпинам, як це робить інтернет-публіка. Але проблема хворобливого ставлення до тілесних характеристик дійсно існує. На думку О"Коннела, форма тіла часто стає своєрідним "громовідводом" для вихлюпування емоцій оточуючих. І це стосується не тільки пишнотілих актрис.

Втім, культурологи і психологи вважають, що проблема глибша, і суспільство дійсно відторгає повних жінок. "Ми живемо в лицемірному суспільстві, де ЗМІ тріщать про анорексію у зірок, паралельно порівнюючи ще когось із китом за зайвий розмір", – говорить колумніст з Village Voice Майкл Мусто.

Дехто вважає, що засоби масової інформації могли б стриманіше ставитися до повних жінок. Тоді і в суспільстві поняття краси й повноти перестали б бути такими несумісними.

Сміт –- "дивовижний приклад для повних жінок, оскільки при своїй огрядності залишається чарівною й красивою", написала на порталі TooFatForFashion.com одна з жінок. Таке поєднання рідко побачиш у ЗМІ, нарікає вона.

Психологи попереджають, що створення культу ідеального стрункого тіла тягне за собою психічні розлади у жінок, і особливо у підлітків. Тим часом, у кожного організму свої особливості, тож прагнення загнати форму тіла в "прокрустове ложе" ідеалу калічить людину, вважає психолог з Голлівуду Дженн Берман.

Вона вважає, що висловлювання про форму тіла мають стати такими ж неприйнятними, як і зауваження про колір шкіри чи етнічну приналежність, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Фото дружини Пірса Броснана в бікіні спровокували скандал (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути