Ексклюзиви
середа, 29 лютого 2012 22:17

Фонд Віктора Бронюка боротиметься з гемофілією

Фонд Віктора Бронюка боротиметься з гемофілією

29 лютого у вінницькій галереї "ІнтерШик" пройшли звітно-фінансові збори благодійного фонду "Подільська Громада", який очолює фронтмен групи "ТІК" Віктор Бронюк. Виконавчий директор фонду Андрій Дручинський вибачився за нього перед присутніми, оскільки той захворів.

"Віктор Бронюк, як голова правління фонду, збирався обов'язково бути, але раптово захворів. Дуже вибачався за свою відсутність", - сказав він.

Всім учасникам зборів волонтери роздавали календарики, порядок денний зборів та кольорові брошури, де вказувались всі програми фонду та фінансовий звіт, згідно з яким за 2011 рік на благодійні акції витрачено близько 1 млн 212 тис грн.

Міський голова Володимир Гройсман заявив, що у поточному році фонд займеться збором коштів на спорудження пам'ятника Шевченку.

"Від своєї родини, як вже говорив, я даю 50 тисяч гривень. 48 депутатів міськради дадуть по тисячі гривень обов'язково, а там хто захоче — більше", - зауважив він.

Із залу його поправили: "50 депутатів".

"Значить, все ж 50? Добре", - натякнув на двох депутатів від "Свободи", які заявляли, що не будуть давати коштів на пам'ятник, якщо він не буде стояти на Театральній площі, бо міська влада не збирається його там споруджувати.

В "Подільській Громаді" у новому році започатковують декілька проектів. Зокрема, на підтримку людей, хворих на гемофілію.

Зараз ви читаєте новину «Фонд Віктора Бронюка боротиметься з гемофілією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути