четвер, 15 лютого 2007 16:33

Фіналістка конкурсу "Міс віртуальна Якутія - 2007" виявилася чоловіком

Оргкомітет конкурсу "Міс віртуальна Якутія - 2007" оголосив у четвер про дискваліфікацію однієї з учасниць, які пройшли у фінал. Анжела Адамова, яка набрала 396 голосів, виявилася чоловіком. Перевірка була проведена після того, як поширилися чутки про приналежність цієї "учасниці" до чоловічої статі.

На місце, що звільнилося у складі учасниць фіналу, вийшла інша учасниця - Тетяна Дейна, яка зайняла 11-е місце у відбірковому голосуванні, повідомляє офіційний сайт конкурсу. Треба зауважити, що Адамова була на дев"ятому місці.

На особистій сторінці учасниці, яка досі знаходиться на сайті конкурсу, сказано, що Анжелі 24 роки. Там розміщено такий текст: "Кожен крок на своєму життєвому шляху я прагну робити яскравим і таким, що запам"ятовується не тільки для мене, але і для моїх коханих. Хочете дізнатися і побачити більше? Подаруйте мені свій голос, і я вас не розчарую!"

Конкурс "Міс віртуальна Якутія" проводиться щорічно з 1999 року. На сайті написано, що "конкурс має бездоганну репутацію і завжди проводиться на найвищому рівні".

Зазначимо, що переможниці цього конкурсу дійсно іноді згодом завойовують призи на російських і міжнародних конкурсах краси, таких як "Міс Азія і Океанія" і "Краса Росії".

Відсів дотепного учасника відбувся вчасно. 24-25 лютого фіналісток поселять на два дні в готель "Стерх" для участі в інтерактивному шоу, де вони братимуть участь у фотосесіях і виконуватимуть різні завдання.

Нагадаємо, що у 2003 році аналогічний випадок стався у Великобританії. Шестеро учасників реаліті-шоу "Дещо про Міріам" три тижні намагалися завоювати серце прекрасної латиноамериканки. Яким же було розчарування переможця, коли він з"ясував, що ця прекрасна латиноамериканка - чоловік. Тоді це призвело до судових позовів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Фіналістка конкурсу "Міс віртуальна Якутія - 2007" виявилася чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути