вівторок, 24 листопада 2009 20:11

Фільм про Едгара По знімуть у дусі трилера Девіда Фінчера

Фільм про Едгара По знімуть у дусі трилера Девіда Фінчера

Фільм режисера Джеймса Мактіга, присвячений Едгару Аллану По, буде знятий у дусі знаменитого трилера Девіда Фінчера "Сім". Про це сам режисер розповів в інтерв"ю ресурсу Sci-Fi Wire.

За його словами, творці картини "Ворон" ("The Raven") представлять глядачам вигадану історію, що розповідає про те, як По в кінці свого життя був вимушений зіткнутися з якимось серійним вбивцею, який в точності повторює зловісні злочинів, описані По в його творах.

"Звісно, це абсолютна вигадка. Щось ніби симбіозу фільму "Сім" з розповідями письменника", - прокоментував режисер.

В той же час, він пообіцяв, що в сюжеті знайдеться місце і реальним фактам біографії Едгара Аллана По.

"Ми багато що знаємо про нього. Наприклад, про його пристрасть до алкоголю, про те, що він одружився зі своєю 13-річною кузиною, про те, що він не цурався шахрайств тощо. Все це знайде віддзеркалення в сценарії", - уточнив Джеймс Мактіг.

Режисер має намір провести кастинг вже найближчим часом, а до зйомок приступити весною 2010 року. Дата прем"єри картини поки не називається.

Нагадаємо, що Едгар Аллан По є автором таких знаменитих повістей і розповідей, як "Серце-викривач", "Колодязь і маятник", "Золотий жук", "Падіння будинку Ашеров", "Вбивства на вулиці Морг" і багато інших. Він був одним з найпопулярніших американських авторів першої половини XIX століття.

Письменник помер за до кінця нез"ясованих обставин. 3 жовтня 1849 року його підібрали на одній з балтиморських вулиць в напівнепритомному стані і привезли до міської лікарні. Знаходячись в несвідомому стані, він багато раз повторював ім"я "Рейнолдс". Кому воно належало, так і не було встановлене. По помер через чотири дні, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про Едгара По знімуть у дусі трилера Девіда Фінчера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути