середа, 30 січня 2008 14:29

Лютий почнеться мокрим снігом та дощем

31 січня за пронозами синоптиків в Україні буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише вдень у західних та місцями в північних областях очікується невеликий мокрий сніг з дощем. Місцями тумани. На дорогах країни, крім південної частини, ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, у східних областях, степовій частині Криму, Приазов`ї та Карпатах 8-13° морозу; вдень від 4° тепла до 1° морозу, у східних областях до 5° морозу, у південній частині місцями 5-7° тепла.

Як повідомили УНІАН в Укргідрометцентрі, 1-2 лютого очікується хмарна з проясненнями погода. 1 лютого на більшій частині території країни пройде невеликий мокрий сніг та дощ, 2 лютого без істотних опадів, лише в західних областях невеликі, місцями помірні опади. Місцями туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, південний, 5-10 м/с, в Карпатах вдень 1 лютого та протягом 2 лютого пориви 20-25 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, у східних областях 4-9° морозу; вдень 0-5° тепла, у південній частині, на Закарпатті та Прикарпатті 3-8° тепла; в Карпатах вночі 5-10° морозу, вдень 0-5° морозу.

3 лютого в західних та північних областях, вдень 3 лютого та протягом доби 4 лютого у східних областях, Криму та Приазов`ї часом невеликі опади; на решті території без істотних опадів. Температура вночі 3 лютого від 3° морозу до 3° тепла, 4 лютого 0-6° морозу, у західних областях до 9° морозу, у південній частині місцями 1-3° тепла; вдень в Україні від 1° морозу до 5° тепла, на півдні подекуди 7-10° тепла.

У м.Києві та області 31 січня буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень місцями очікується невеликий мокрий сніг з дощем. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

1-2 лютого утримається хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів, лише вночі 1 лютого невеликі опади. Місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

3 лютого очікуються невеликі опади, 4 лютого без істотних опадів. Температура вночі 3 лютого від 2° морозу до 2° тепла, 4 лютого 1-6° морозу; вдень 0-5° тепла, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Лютий почнеться мокрим снігом та дощем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути