Ексклюзиви
вівторок, 04 серпня 2009 16:28

Фестиваль "Гніздо" присвятили пам"яті Ігора Пелиха

15 серпня на аеродромі "Гайок" довгоочікувана щорічна подія вражатиме Білу Церкву потужними кіловатами звуку і мегатоннами енергії!

Шостий за рахунком фестиваль стане знаковим не лише для організаторів, а й для усіх його шанувальників. Вся увага цьогорічного "Гнізда" буде віддана світлій пам"яті Ігоря Пелиха – журналіста, яскравого шоумена та ведучого.

"Гніздо - це частина мене..." - так одного разу сказав Ігор в інтерв"ю під час фестивалю. Його слова аніскільки не вигадані - протягом трьох років він у назначений час приїжджав до Білої Церкви, щоб на вищому рівні провести свій улюблений фестиваль.

Ігор вів фестиваль з 2006 року – саме тоді з невеликого конкурсу молодих виконавців "Гніздо" перетворилося на подію національного рівня. Він наповнив його драйвом та розумінням того, що українська музика нічим не гірша від іноземної. Впевнитись у цьому міг кожен, хто протягом трьох останніх років спостерігав виступи на одній сцені наших гуртів та хедлайнерів-іноземців. Тому у Ігоря була мрія: зробити "Гніздо" фестивалем виключно для українських виконавців. Цього року його мрія здійсниться. Фестиваль "Гніздо-2009" року стане даниною пам"яті людини, яка багато зробила для розвитку української культури і для Білої Церкви зокрема.

Не дивлячись на всю трагічність передчасної смерті Ігоря, ідея фестивалю – провести його у життєрадісній атмосфері, згадати світлі і яскраві моменти з життя людини-сонця, прожити фестиваль очима Ігоря Пелиха: захопливо, самовіддано, неординарно.

15 серпня у Білій Церкві на фестивалі Гніздо вшанувати пам"ять натхненника фестивалю і прекрасного ведучого зберуться Тартак, С.К.А.Й, Мотор"ролла, Dazzle Dreams, O.Torvald і гурт Мурени. Ведучим фестивалю буде Фоззі з ТНМК. Для кожного з цих музикантів Ігор залишив у пам"яті яскраві спогади, комусь був близьким другом. З неабиякою ініціативою артисти проявили бажання переказати свої гонорари за виступ у фонд допомоги родині Ігоря. Для них це можливість підтримати сім"ю і тим самим хоч якось компенсувати гірку втрату.

gnizdo.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль "Гніздо" присвятили пам"яті Ігора Пелиха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути