середа, 15 червня 2022 14:13

Ferrexpo Костянтина Жеваго передала партію медичних препаратів у Суми

Ferrexpo Костянтина Жеваго передала партію медичних препаратів у Суми
Лікарні міста Суми отримали партію допомоги від компанії Ferrexpo Костянтина Жеваго загальною вартістю понад 5,7 млн грн. Фото: пресслужби компанії

Компанія Ferrexpo передала в місто Суми медикаменти загальною вартістю понад 5,7 млн грн. Компанія відгукнулася на прохання Управління охорони здоров'я Сумської обласної державної адміністрації і придбала необхідні для надання медичної допомоги населенню препарати.

До партії допомоги увійшли антибіотики, протизапальні, антибактеріальні та знеболювальні препарати, розчини для ін'єкцій, серцево-судинні та інші вузькоспеціалізовані ліки, повідомляє пресслужба компанії.

"Від початку російського воєнного вторгнення в Україну наша компанія уважно вивчає ситуацію та потреби різних областей країни. Менеджмент Ferrexpo й особисто Костянтин Жеваго оперативно розглянули звернення Управління охорони здоров'я Сумської ОДА й організували придбання всіх необхідних ліків. Препарати вже доставлені в Суми й використовуються медичними працівниками для надання допомоги пацієнтам", - повідомили в Ferrexpo.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrexpo передала новий автобус у Тростянець

Ferrexpo, яка входить у топ-3 світових експортерів високоякісних залізорудних окатків із виробничими потужностями в Україні, створила Спеціальний Гуманітарний фонд, який вивчає потреби громад і оперативно організовує їхнє забезпечення. До цього процесу залучений менеджмент компанії, керівники на місцях та інші співробітники, які об'єднують свої зусилля й допомагають українцям у цей вкрай важкий для країни час.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю є виробництво й експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовують у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього Радянського Союзу. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК.

Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США.

Зараз ви читаєте новину «Ferrexpo Костянтина Жеваго передала партію медичних препаратів у Суми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути